A-sosNews

Κοινωνία"

ΣΟΚ στη Ζάκυνθο! Δυο αδέλφια εγκλωβίστηκαν, από τη φωτιά που άρπαξε στο σπίτι τους και κάηκαν ζωντανοί!(βίντεο)


Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Τα δύο αδέρφια εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κατεστραμμένο ολοσχερώς είναι το σπίτι στην Ζάκυνθο, όπου βρέθηκαν απανθρακωμένα δύο αδέρφια. Οι δύο άντρες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τις φλόγες, όταν σήμερα τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά για άγνωστη ακόμη αιτία στην οικία τους.

Η μονοκατοικία στην οδό Μπάφη στη Ζάκυνθο, όπου πριν λίγες ώρες ζούσαν οι δύο άντρες, πλέον είναι αποκαΐδια. Η φωτιά έχει σβήσει, αλλά ακόμα βγαίνουν καπνοί. Η φωτιά κατέκαψε τα πάντα και πήρε μαζί της και δύο ανθρώπινες ζωές.

Τα δύο αδέρφια, ηλικίας 56 και 45 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κοιμόντουσαν και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν εγκαίρως, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο στο σπίτι όπου διέμεναν μαζί.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν μίλησαν στο Ionian, λέγοντας πως άκουσαν εκρήξεις και προσπαθούσαν για ώρα να ειδοποιήσουν τις αρχές για τη φωτιά, όμως τα τηλέφωνα δεν λειτουργούσαν λόγω της κακοκαιρίας.  

Η φωτιά έκαιγε για πολύ ώρα, παρά τη σφοδρή βροχόπτωση που σάρωνε όλη τη νύχτα το νησί. Έντεκα πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο της πυρκαγιάς βρήκαν τις σορούς των δύο ανδρών.

Την ίδια ώρα, εικάζεται ότι ξέσπασε είτε από βραχυκύκλωμα είτε από θερμαντικό σώμα. Το ανακριτικό τμήμα έχει αναλάβει να εντοπίσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...