A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor: Αυτά τα χρήματα παίρνει από την παρουσία του (για μία εβδομάδα) στο All Star ο Περικλής Κονδυλάτος!


Μετρημένα είναι τα κουκιά στο φετινό Survivor. Σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι των παικτών. Κάθε παίκτης που παίρνει συμμετοχή στο Survivor All Star έχει συγκεκριμένη αμοιβή.Συνεπώς, απλά μαθηματικά για τα χρήματα κάθε παίκτη που φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι με την ψηφοφορία του κοινού. Το τηλεοπτικό κοινό τον είδε για τέσσερις μέρες, αλλά φυσικά έμεινε μία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό σημαίνει πως η αμοιβή του θα είναι πλήρης. Μία εβδομάδα επί 5.000, συνολικό ποσό 5.000 ευρώ. Αυτά έβγαλε από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι ο Περικλής.

Το ερώτημα είναι αν θα πάρει χρήματα η Βρισηίδα Ανδριώτου για όσο καιρό έμεινε στο παιχνίδι. Πέντε από τις επτά μέρες έκανε γυρίσματα και θα πάρει κι εκείνη ότι αναλογεί γι’ αυτό το διάστημα. Με άλλα λόγια, περίπου 4.000 ευρώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...