A-sosNews

Κοινωνία"

Μαρουσάκης: "Ερχεται στην Αττική χιονομάζα που θα μας θυμίσει το 2002 και έντυσε στα λευκά Θήβα και Βόλο"!


Καιρός – Μαρουσάκης: «Η ώρα της Αττικής» – Κατεβαίνουν οι χιονομάζες που έντυσαν στα λευκά Θήβα και Βόλο

Για την «ώρα της Αττικής» κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σημειώνοντας ότι η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» συνεχίζεται με πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στο λεκανοπέδιο μέχρι και την Πέμπτη το πρωί. 

Οπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανοίγει ο δρόμος για την κάθοδο στην Αττική της χιονομάζας που έδωσε τα πολλά χιόνια προς Θήβα, Βόλο κι όχι μόνο. Σημειώνει επίσης ότι αυτή η κακοκαιρία για την Αττική μπορεί να μας θυμίζει το 2002.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη…. 

«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μια ατμοσφαιρική διαταραχή από την περιοχή της Πελοποννήσου την οποία τα ατμοσφαιρικά μοντέλα δεν εκτίμησαν σωστά, είχε σαν αποτέλεσμα την μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και την αρκετά πιο μεγάλη της σχετικής υγρασίας κι έτσι η υποτροπή του καιρού που αναμέναμε τη νύχτα που μας πέρασε δεν έδωσε τα προβλεπόμενα.
Πλέον όμως η διαταραχή αυτή υποχωρεί ολοένα και πιο νότια ανοίγοντας τον δρόμο για την κάθοδο της χιονομάζας που έδωσε τα πολλά χιόνια προς Θήβα, Βόλο κι όχι μόνο.
Τα προγνωστικά λοιπόν θέλουν καταπεριόδους και κατά τόπους πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στο νομό Αττικής μέχρι και την Πέμπτη το πρωί περίπου. Όπως λέω εδώ και ημέρες μέσα από τον τηλεοπτικό μας σταθμό και όχι μόνο, η κακοκαιρία αυτή για την Αττική μπορεί να μας θυμίσει το 2002.
Παραμένουμε σε ετοιμότητα! Τίποτα δεν τελείωσε!»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...