A-sosNews

Κοινωνία"

Αγρίνιο: Εδιωξαν από νυχτερινό μαγαζί 38χρονο, επέστρεψε με καραμπίνα και πυροβόλησε την είσοδο!


Αγρίνιο: 38χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα την είσοδο νυχτερινού μαγαζιού αφού τον έδιωξαν

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (05.02.2023) σε νυχτερινό μαγαζί στο Αγρίνιο, αφού ένας άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα την είσοδο. Εκείνη την ώρα, μάλιστα, το μαγαζί λειτουργούσε κανονικά και είχε κόσμο. 

Το περίεργο αυτό περιστατικό στο Αγρίνιο, όπως μεταδίδει το agriniopress.gr, σημειώθηκε περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (05.02.2023). Ο 38χρονος έβγαλε την καραμπίνα του και πυροβόλησε την είσοδο του νυχτερινού μαγαζιού, προκαλώντας φθορές στην πόρτα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα ο 38χρονος είχε ένα επεισόδιο στο μαγαζί και τον είχαν διώξει. Ο άνδρας αρχικά έφυγε, αλλά λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε με την καραμπίνα του και άρχισε να πυροβολεί. 

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε κάποιος.

Ο 38χρονος συνελήφθη μερικές ώρες αργότερα, το μεσημέρι της Κυριακής (07.02.2023), και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων (άσκοποι πυροβολισμοί). 

Με πληροφορίες από agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...