A-sosNews

Κοινωνία"

Αγρίνιο: Γυναίκες άνοιγαν σπίτια με... τραπουλόχαρτα! Μπούκαραν μέσα όταν έφευγαν οι ιδιοκτήτες!


Αγρίνιο: Γυναίκες με τραπουλόχαρτα έκαναν «επιστήμη» τις διαρρήξεις σπιτιών

Οι γυναίκες είχαν μαζί τους τραπουλόχαρτα και μια τηλεκάρτα. Με αυτά προσπαθούν να κάνουν διαρρήξεις, σε σπίτια στο Αγρίνιο

Οι γυναίκες δεν χρειάζονταν δύναμη για να κάνουν τις διαρρήξεις στο Αγρίνιο, αλλά τις κατάλληλες «γνώσεις» που όπως φαίνεται τις είχαν. Με τραπουλόχαρτα και μια τηλεκάρτα, προσπαθούσαν να ανοίξουν σπίτια που παρακολουθούσαν, όταν ήταν σίγουρες πως οι ένοικοι απουσίαζαν. Την τελευταία φορά όμως την πάτησαν και μπήκαν σε περιπέτειες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Στη σύλληψη δυο γυναικών Ρομά προχώρησαν την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Ασφάλειας στο Αγρίνιο.

Οι γυναίκες, ηλικίας 51 και 48 ετών αποπειράθηκαν να διαρρήξουν τρεις οικίες χρησιμοποιώντας τραπουλόχαρτα και τηλεκάρτα.

Προσήχθησαν στο αστυνομικό μέγαρο Αγρινίου και από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για απόπειρα κλοπής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...