A-sosNews

Κοινωνία"

Καρδίτσα: Σε ένα βράδυ διέρρηξε δύο καταστήματα και δύο περίπτερα Άρπαξε χρήματα, τηλεόραση, laptop, κινητό, ρούχα και... τσίπουρο


Το μπαράζ διαρρήξεων που έγινε τη νύχτα της Παρασκευής σε μια περιοχή της Καρδίτσας κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι κατάφεραν μετά μετά από πολύωρες αναζητήσεις να εντοπίσουν τον άνδρα ο οποίος τις διέπραξε και να του περάσουν χειροπέδες.

Αρχικά, ο δράστης διέρρηξε την είσοδο μιας ψησταριάς προκαλώντας φθορές και άρπαξε από το ταμείο 350 ευρώ και άλλα 300 ευρώ σε κέρματα, τα οποία πήρε από έναν κουμπαρά που έσπασε. Ακόμη, άρπαξε μία τηλεόραση, έναν φορητό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο, 30 συσκευασίες τσίπουρου και δυο μηχανήματα λήψεως παραγγελιών. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στη συνέχεια διέρρηξε ένα κατάστημα ένδυσης από το οποίο άρπαξε διάφορα είδη και ένα περίπτερο από το οποίο έκλεψε ποτά, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει και το ψυγείο ενός ακόμη περιπτέρου σπάζοντας την πόρτα.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν μία οθόνη και μία σακούλα με ρούχα που αποδόθηκαν στην δικαιούχο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να βρεθούν και τα υπόλοιπα κλοπιμαία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...