A-sosNews

Κοινωνία"

Τα «καρφιά» του "Μισθοφόρου" για τον Μπόγδανο και την παραγωγή του Survivor All Star: Ο καθένας για πάρτη του! «Μπόγδανε τα ίδια έκανες και σε μένα»! Οι «σπόντες» για την παραγωγή και την τηλεθέαση

 


Το «Survivor All Star» αποτελεί πλέον, παρελθόν για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και ο μισθοφόρος δεν διστάζει πλέον, να μιλήσει ανοιχτά για την παραγωγή, αλλά και τους συμπαίκτες του.


Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έριξε τα «καρφιά» του στον Ηλία Μπόγδανο, ενώ αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, λέγοντας πως «ο καθένας είναι για την πάρτη του».

Απευθυνόμενος στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά το ξέσπασμά της στην κάμερα του Survivor στο χθεσινό επεισόδιο, αφού βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανάρτησε μια σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μαριαλένα μου! Εγώ στα είχα πει για όλους και όλα! Δεν άκουγες... », έγραψε αρχικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Ηλία Μπόγδανο: «Μπόγδανε τα ίδια έκανες και σε μένα! Στο δέντρο μου έλεγες δεν θα σε ψηφίσω και την άλλη μέρα με ψήφισες. Ο καθένας εκεί είναι για πάρτη του. Αν παρατηρήσετε οι καλοί παίκτες όταν κερδίζουν, όλα καλά, όταν χάνουν, όλο προβλήματα. Έρχονται κι άλλα».

μαριαλενα

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε για την παραγωγή του Survivor και υπονόησε πως κάποια πράγματα γίνονται για λόγους τηλεθέασης.

«Τώρα που βγήκε η Μαριαλένα (που είναι παλτό) απέναντι στον Χάρο και στον Κρις (που είναι αδιάφοροι), θα πετάξουν σίγουρα αυτή τη φορά έναν αδύναμο στο κοινό για να κρατήσουν τη Μαριαλένα, γιατί έχει ζουμάκι τώρα με τον Κων (Βασάλο). Όπως αν θυμάστε, έγινε με την Ευρυδίκη και την Καρολίνα που είχε ζουμάκι με τον Μάριο. Άρα που καταλήγουμε; Ότι η παραγωγούλα μας πέταξε κι εμένα και την Ευρυδίκη σαν τρίχα από το ζυμάρι, γιατί δεν δίναμε ριάλιτι. Και εμείς περάσαμε ως παλτά», κατέληξε.

mpogdanos

paragogi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...