A-sosNews

Κοινωνία"

Και στον τελικό (του μπάσκετ) θα γίνει του... Σπανούλη! Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τον ΠΑΟ (σε μια περίοδο) και παίζει κόντρα στον V-Span που πέρασε την ΑΕΚ!



Παπανικολάου, Βεζένκοφ έβαλαν στα καλάθια τους πράσινους που άντεξαν ένα ημίχρονο (81-65)!


Ποιος θα το πίστευε ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα είχε τέτοια γρήγορη προκοπή και από τη θέση του προπονητή και μόλις δύο σεζόν μετά την αποχώρησή του από τα γήπεδα θα έπεφτε αντίπαλος πάνω στον αγαπημένο του Ολυμπιακό! Ο Σπανούλης οδήγησε το Περιστέρι σε μια εντυπωσιακή νίκη κόντρα στην ΑΕΚ που προηγήθηκε με διαφορά στο ημίχρονο, και πλέον παίζει σήμερα στον τελικό του μπάσκετ σαν προπονητής απέναντι στους ερυθρόλευκους του Μπαρτζώκα! 
Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός στην τρίτη περίοδο, πάτησε γκάζι κι ενώ βρισκόταν πέντε πόντους πίσω από τον αιώνιο αντίπαλό του (40-35) στο πρώτο ημίχρονο έικανε ένα απίστευτο σερί 20-3 και η παράσταση έλαβε τέλος! Ο Παπανικολάου με 5 στα 5 τρίποντα ήταν σε μεγάλα κέφια, ανάλογα του Βεζένκοφ που σκόραρε 22 πόντους... Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί από τους πράσινουςόταν ακόμα και ο "πολύς" Μπέικον έμεινε στο 0 σε όλη τη διάρκεια του ματς...Το μόνο που απομένει είναι να δούμε πόσο θα αντέξει το Περιστέρι του Σπανούλη σε αυτή την απίστευτη ομάδα του Μπαρτζώκα και πόσο καλός... μαθητής ήταν τελικά ο Βασίλης Σπανούλης που δίνει πλέον τις πρώτες εξετάσεις του σε ένα μεγάλο τελικό!
ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...