A-sosNews

Κοινωνία"

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Ισοπαλία στο ντέρμπι και «σφαγή» για τον τίτλο. Στους 3 βαθμούς από την κορυφή ο Ολυμπιακός με το 0-3 στον Βόλο(βίντεο),πλησίασε και ο ΠΑΟΚ (1-2 τον Αρη- βίντεο)!


ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Ισοπαλία στο ντέρμπι και «σφαγή» για τον τίτλο
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής των πλέι οφ της Super League 1 και οι “πράσινοι” παρέμειναν στην πρώτη θέση, αλλά με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να μειώνουν τη διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πια στο +2 από την ΑΕΚ και στο +3 από τον Ολυμπιακό, ενώ δύο βαθμούς λιγότερους από τους Πειραιώτες έχει ο ΠΑΟΚ και η… μάχη για τον τίτλο “φούντωσε” για τα καλά.

Στο ματς της OPAP Arena, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά και οι δύο ομάδες είχαν -λίγες- ευκαιρίες για γκολ, ενώ οι “πράσινοι” διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη διαιτησία του αγώνα. Στο τέλος μάλιστα το ματς έγινε… θρίλερ με το VAR να υποδεικνύει κόκκινη κάρτα στον Τσόκαϊ του “τριφυλλιού” και αμέσως μετά να ακυρώνει πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής σε “μονομαχία” του Αραούχο με τον Παλάσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...