A-sosNews

Κοινωνία"

Τέμπη: 22χρονος έχασε το πορτοφόλι του και τελευταία στιγμή δεν μπήκε στο μοιραίο βαγόνι!


Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Έχασε το πορτοφόλι του και τελευταία στιγμή δεν μπήκε στο βαγόνι

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες και οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη φρικιαστική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023).

Εισιτήριο για το μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με την επιβατική αμαξοστοιχία στα Τέμπη είχε και ένας συγγενής τηλεθεατή της Κατερίνας Καινούργιου.

Στην εκπομπή της «Σούπερ Κατερίνα» στον Alpha, η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο νεαρός ήταν να μπει κι αυτός στο τρένο, ωστόσο έχασε το πορτοφόλι του και τελικά έχασε και το δρομολόγιο. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να του χάρισε και τη ζωή του, μιας και ήδη δεκάδες σοροί έχουν ανασυρθεί από τα βαγόνια.

«Δε μπήκε το τελευταίο δευτερόλεπτο στο τρένο γιατί έχασε το πορτοφόλι του. Οι φίλοι του όλοι μέσα. Μόλις το έμαθε το παιδί κατέρρευσε. 22 χρονών, και όλοι του οι φίλοι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, συμπληρώνοντας πως τώρα είναι σε κατάσταση σοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...