A-sosNews

Κοινωνία"

Κλέων Γρηγοριάδης: Ατύχημα με τη μηχανή του για τον βουλευτή του ΜέΡΑ25


Κλέων Γρηγοριάδης: Ατύχημα με τη μηχανή του για τον βουλευτή του ΜέΡΑ25

Ελαφρύ τραυματισμό είχε σήμερα (16.03.2023) το πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, την ώρα που έφτασε με τη μηχανή του στην Βουλή.

Το ατύχημα που είχε ο Κλέων Γεωργιάδης έγινε στο πάρκινγκ του πρώτο ορόφου, τη στιγμή που ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 επιχείρησε να σταθμεύσει την μηχανή του. Αιτία του ατυχήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν το βρεγμένο δάπεδο, κάτι που τον ανάγκασε να κάνει μια μανούβρα για να σταθμεύσει, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η θέση που επίλεξε για να σταθμεύσει είναι αυτή που έχει δοθεί από τη Βουλή στον γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη και βρίσκεται δίπλα στη θέση στάθμευσης που υπάρχει για τον πρώην πρωθυπουργό και βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραμανλή. 

Από την πτώση, η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του κ. Γρηγοριάδη τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στα πόδια του.

Ο βουλευτής μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάτι σοβαρό. Λίγη ώρα αργότερα, επέστρεψε στο κτήριο της Βουλής.​

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...