A-sosNews

Κοινωνία"

Εκτός κινδύνου τα παιδάκια που προσπάθησε να δολοφονήσει ο πατέρας τους! Μαρτυρία σοκ από τη θεία της 47χρονης μητέρας τους: “Είχε προσπαθήσει να την πνίξει”


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-850x560-1

Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 62χρονος πατέρας ο οποίος κλειδώθηκε, με τα δίδυμα παιδιά του σε αυτοκίνητο, με ανοιχτή μία φιάλη υγραερίου στη Θεσσαλονίκη.

Τόσο ο ίδιος όσο και τα ανήλικα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους ενώ για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ένας αστυνομικός που αισθάνθηκε δυσφορία.

“Είχε προσπαθήσει να πνίξει και τη σύζυγό του”

Οργισμένη η κατάκοιτη θεία της γυναίκας, αναρωτιέται «τα αθώα αυτά πλασματάκια τι φταίγανε;» και μας περιγράφει ένα περιστατικό που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο και για την ανιψιά της παλιότερα. «Δεν ήταν ευτυχισμένη μαζί του.

Είχε πάει να την πνίξει. Τότε κάλεσαν την αστυνομία και μετά πήραν διαζύγιο. Αυτός έδινε 600€ για τα παιδιά, αλλά η ανιψιά μου δούλευε, έτρεχε, καθάριζε σπίτια, φρόντιζε παππούδες και γιαγιάδες.

Τα έπαιρνε τα παιδιά μία φορά την εβδομάδα. Αυτός μετάνιωσε και την παρακαλούσε να κάνουν άλλη μία προσπάθεια, αλλά εκείνη φοβόταν τόσο πολύ που του είπε ”δεν σε ξαναβάζω στο σπίτι μου, σε έβαλα μία φορά”» λέει η θεία της πρώην συζύγου του 62χρονου απόστρατου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...