A-sosNews

Κοινωνία"

Καϊλή: Απορρίφθηκε και πάλι η νέα προσφυγή της! Παραμένει στη φυλακή


kaili-910x521

Απορρίφθηκε η προσφυγή της Ευρωβουλευτού, Εύας Καϊλή, από το Βέλγιο. Να υπενθυμίσουμε ότι της έχει προσαφθεί η κατηγορία της συμμετοχής στο σκάνδαλο χρηματισμού και διαφθοράς, Qatar Gate.

Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο των Βρυξελλών απέρριψε το αίτημα της Εύας Καϊλή να αποφυλακιστεί μετά από αίτημα της υπεράσπισής της.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Open», το αίτημα της Εύας Καϊλή για αποφυλάκιση απορρίφθηκε από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο των Βρυξελλών να αποφυλακιστεί. Το αίτημα αυτό κατατέθηκε από την υπεράσπιση της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αφού προηγήθηκε και η απόφαση του Εφετείου.

Υπενθυμίζεται η απόφαση του Εφετείου να παραμείνει για το χρονικό διάστημα των δύο μηνών στις βέλγικες φυλακές.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ορίζεται ότι, μετά και την απόρριψη της προσφυγής από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο των Βρυξελλών, το πολύ μέχρι τις 3 Απριλίου το Προδικαστικό Συμβούλιο θα εξετάσει ξανά το ανωτέρω αίτημά. Να αναφερθεί ακόμη ότι η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής βρίσκεται προφυλακισμένη για περισσότερο από τρεις μήνες, μετά τη σύλληψή της που έγινε στις τον Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...