A-sosNews

Κοινωνία"

Με ομπρέλες και μπουφάν το Πάσχα! Η πρώτη εκτίμηση για τον καιρό που θα έχουμε




Με θυελλώδεις βοριάδες στα ανατολικά και νότια και μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας ξεκινά η εβδομάδα μας με ένα νέο κύμα κακοκαιρίας να μας απασχολεί από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή μεσημέρι περίπου με τα στοιχεία να θέλουν την άνοιξη να επιστρέφει ξανά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, από την Τετάρτη αναμένεται νέα επιδείνωση.

Αναφορικά με την Αττική, κατά τόπους θα είναι αυξημένες οι συννεφιές στα βόρεια και βορειανατολικά του νομού, ενώ δεν αποκλείονται και οι βροχές.

Οι βοριάδες θα επιμένουν, ειδικά στο Κάβο Ντόρο και ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.




Νέα βελτίωση αναμένεται από το Σαββατοκύριακο με τον καιρό να είναι και πάλι ανοιξιάτικος.


Η τάση του καιρού για το Πάσχα

Αν και είναι πολύ νωρίς για επίσημη πρόβλεψη, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, ο καιρός το Πάσχα δεν θα είναι καλός, καθώς προβλέπονται βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες. 


Ο καιρός αύριο

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην περιοχή Ρόδου - Καστελλόριζου μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και το πρωί στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Θα φθάσει στα βόρεια τους 14 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-03-2023
Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Σταδιακά στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.

kairostetarti-emy-vroxesathina

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...