A-sosNews

Κοινωνία"

Ο Δημήτρης Μπέλλος μπαίνει σήμερα στο MasterChef και γίνεται χαμός! (βίντεο)


Όπως αποκαλύφθηκε στο τέλος του χτεσινού MasterClass στο STAR, στο σημερινό επεισόδιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα ανακοινώσει στους παίκτες πως ένας παίκτης από τον τέταρτο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής θα επιστρέψει προκειμένου να κερδίσει εκ νέου μια θέση στο σπίτι του MasterChef.

Κι ενώ η Μαρία Μπέη περίμενε να δει την Κατερίνα Λένη, το χαμόγελό της δεν κρύφτηκε όταν είδε τον αγαπημένο της Δημήτρη Μπέλλο.

Μπέλλος is back

O Δημήτρης Μπέλλος ήταν εκείνος που επέστρεψε τελικά στο MasterChef και τα spoilers επιβεβαιώνουν πως σε αντίθεση με τη Μαρίνα Ντεμολλάι και τη Λία που δεν πήραν την ποδιά επιστροφής, ο Δημήτρης θα ξαναμπεί με δόξα και τιμή στο παιχνίδι.

Μένει πια να δούμε ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το MasterChef για να δώσει τη θέση του στον Δημήτρη.

«Φοβάμαι μην αρχίσουν τα ίδια γιατί θα μου σπάσουν τα π@#$α, όχι τίποτα άλλο. Δεν με απασχολούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καζιόλι, ο οποίος είχε μονομαχήσει μαγειρικά με τον Μπέλλο στο MasterChef 4!

Φήμες ήθελαν τον Ηλία να φλερτάρει τότε με τη Μαρία, την καρδιά της οποίας κέρδισε ο Δημήτρης.

Ο Μπέλλος ήταν άλλωστε εκείνος που έβγαλε εκτός MasterChef 4 τον Ηλία. Για την τότε συμμετοχή του στο παιχνίδι, ο Καζιόλι είχε αργότερα πει:

«Οταν είσαι εκεί μέσα με τόση πίεση, μετά από τρεις μήνες, με ανθρώπους που στην προσωπική σου ζωή δεν θα τους έλεγες ούτε καν καλημέρα, είναι λογικό να νευριάζεις και να βγάζεις διαφορετικό χαρακτήρα.Το παιχνίδι μού έδωσε μια προβολή από το πουθενά, ασχέτως πόσο καλός μάγειρας είμαι ή όχι. Και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, ένα παιχνίδι που απαιτούσε καλή ψυχολογία. Μετανιώνω που καθόμουν και αναλωνόμουν σε ό,τι να ’ναι κουτσομπολιά. Θα έπρεπε να είχα κάνει πιο πολύ focus στον διαγωνισμό, να μην έδινα σημασία στα πιάτα των άλλων και να είχα κοιτάξει λίγο παραπάνω τη δουλειά μου και τον εαυτό μου.

Και ήθελα και πίστευα στον εαυτό μου ότι θα μπορούσα να κερδίσω τον διαγωνισμό. Δεν ήταν ο στόχος μου το χρηματικό έπαθλο. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά ένας καλός μάγειρας, άμα δουλεύει στο εξωτερικό, μέσα σε 8-9 μήνες μπορεί να βγάλει αυτά τα λεφτά», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας και όλοι περιμένουν αν η επιστροφή του Μπέλλου θα τον κάνει να επιστρέψει στις παλιές κακές του συνήθειες.

Το Twitter έχει ανάμεικτα συναισθήματα για την επιστροφή του Μπέλλου:

Χωρίς κανείς να γνωρίζει αν ο Δημήτρης θα φτάσει κοντά στον τελικό, κάποια μηνύματα στο Twitter σχολιάζουν πως είναι περίεργο ότι ο Μπέλλος με τα τόσα μαγαζιά και projects επιστρέφει ως παίκτης, άλλοι βλέπουν το Love Island να πηγαίνει βόλτα στο σπίτι του MasterChef και κάποιοι επιθυμούν να δουν τον Μπέλλο να βγάζει εκτός τον Ηλία (ξανά).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...