A-sosNews

Κοινωνία"

Spoiler: Και άλλος θρήνος στον Σασμό! Βγαίνει στο φως το αμαρτωλό παρελθόν της γιαγιάς Ειρήνης που αποφασίζει να αυτοκτονήσει!


Και άλλος θρήνος στον Σασμό: Φινάλε για τη γιαγιά Ειρήνη;

Η αριστουργηματική Όλγα Δαμάνη ετοιμάζει το μεγάλο φινάλε της; Αυτό είναι ένα νέο και άγνωστο κεφάλαιο που ανοίγει στον Σασμό. Πάλι με θλίψη. Αυτές τις μέρες το κοινό και οι πιστοί φανς του Σασμού ζουν με την ελπίδα να ξαναδούν τον Αντώνη - και αστυνόμο της καρδιάς τους - ξανά ακμαίο.

Η γιαγιά Ειρήνη που έχει κάνει την αυτοκριτική της για τα σφάλματα του παρελθόντος στην σχέση του Μάρκου της με την Ανθούλα, φαίνεται πως έχει και άλλα μυστικά. Γιατί στα νιάτα της φαίνεται να υπήρξε πιο σκληρή και από την Καλλιόπη ακόμη. Αυτά τα μυστικά σύμφωνα με τις φήμες και τα spoiler που κυκλοφορούν (από το περιοδικό Tv24) θα βγουν στην επιφάνεια και θα την οδηγήσουν στην αυτοκτονία.

Αν τελικά συμβεί αυτό μιλάμε για την ανατροπή της ανατροπής και μία εξέλιξη που δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο. Καταρχάς την Μαρίνα. Και μετά την Αργυρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...