A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor All Star: Ελευθερία, Μαρτίκας και Κόρο υποψήφιοι προς αποχώρηση! Κόντρα Μαριαλένας-Νίκου(2 βίντεο)



Οι Κόκκινοι έχασαν την τρίτη ασυλία και έπρεπε να ψηφίσουν παίκτη προς αποχώρηση! 

Οι Διάσημοι όμως την «πάτησαν» όπως οι Μπλε την προηγούμενη εβδομάδα καθώς η ομάδα κατάφερε να βγάλει υποψήφιους προς αποχώρηση, όχι έναν αλλά τρεις Κόκκινους υποψήφιους προς αποχώρηση.

«Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Είμαι ο εύκολος στόχος» είπε η Ελευθερία που είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

«Κάποιοι δεν με θέλουν εδώ αλλά με θέλουν δεν με θέλουν ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής» είπε από την πλευρά του ο Κόρομι ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε τους λογαριασμούς του και είπε:

«Είναι η πέμπτη φορά που βγαίνω υποψήφιος. Ο κόσμος έχει τα δικά του κριτήρια και οποιαδήποτε απόφασή του είναι σεβαστή».

Στα χθεσινοβραδινά του συμβουλίου δεν πέρασε απαρατήρητη η κόντρα του Νίκου με την Μαριαλένα, όταν ο πρώτος τόνισε πως η παίκτρια είναι από τις πιο αδύναμες και δεν την ψηφίζουν οι συμπαίκτες της. Η απάντηση ήταν άμεση, καθώς του είπε πως και κείνος είναι χειρότερος από εκείνους που ψηφίστηκαν στην Κόκκινη ομάδα αλλά και πάλι δεν τον ψήφισαν! Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί και μαζί την ψηφοφορία και το αποτέλεσμα που ανακοίνωσε ο Λιανός στο Συμβούλιο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...