A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor All Star - Spoiler (16/3): Αυτοί κερδίζουν σήμερα τον αγώνα επάθλου - Τους συνέτριψαν!


Survivor All Star - Spoiler (16/3): Αυτοί κερδίζουν σήμερα τον αγώνα επάθλου - Τους συνέτριψαν!

Survivor All Star Spoiler: Αγώνισμα επάθλου απόψε και αποχώρηση 

Αγώνα για την διεκδίκηση φαγητού έχει το αποψινό Survivor.

Οι Μπλε την Τετάρτη, μετά ένα σερί νικών των Κόκκινων, κατάφεραν να κατακτήσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Σύμφωνα με τα spoiler σήμερα η ομάδα των Μπλε, θα κάνει σήμερα το 3-2 στις νίκες της εβδομάδας, αφού θα κατακτήσει και το έπαθλο φαγητού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή θα είναι και η πιο άνετη νίκη της εβδομάδας, αφού το υπέρ τον Μαχητών σκορ κλείνει στο 10-4.

Ο θάνατος που τους συγκλόνισε

Συγκίνηση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor All Star το τα μηνύματα που έλαβαν οι Μπλε από τις οικογένειές τους. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε μήνυμα από τη μητέρα του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα εξηγώντας: «Είναι και μάνα και πατέρας» και πρόσθεσε: «Έχουμε χάσει και τον αδερφό μας. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι δεν θα τους έχω».

Ο παίκτης που αποχωρεί

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη, η Μελίνα Μεταξά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...