A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor All Star: Η απίστευτη μάχη με τις λάσπες και η ψηφοφορία με ανατροπή! Η πρώτη υποψήφια(βίντεο)

 


Την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση έμαθαν οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης. Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης το βράδυ της Κυριακής Κόκκινοι και Μπλε, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν τα πάντα προκειμένου να μην χάσουν την ασυλία, το παιχνίδι ήταν σκέτο ντέρμπι με το σκορ να αλλάζει για κάθε ομάδα ως το τέλος. Ολα κρίθηκαν στο φλαγκ ρέϊς, όπου η Στυαρούλα κόλλησε στη λάσπη, ο Σάκης έκανε ότι μπορούσε να καλύψει τη διαφορά που δημιούργησε η Μαριαλένα και ο Μπόγδανος ευστόχησε ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τον παίκτη των Διασήμων!

Οι Μπλε κατάφεραν να κάνουν το 10-9 και να κερδίσουν την πρώτη ασυλία, στέλνοντας τους κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Πρόκειται για την τρίτη σερί νίκη των Μπλε μετά την επικοινωνία και το έπαθλο φαγητού, δείχνοντας έτσι ότι μπορούν να κρατήσουν τις ισορροπίες στα αγωνίσματα παρά το 3-0 των Διασήμων την προηγούμενη εβδομάδα.

Η πρώτη υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση

Εδώ έρχεται η ανατροπή... Αν και όλοι περιμένουν ότι πρώτη υποψήφια θα βγει η Ελευθερία Ελευθερίου, το κλίμα μάλλον έχει γυρίσει, με αποτέλεσμα πρώτη υποψήφια από την κάλπη να βγαίνει η Νικολέττα Μαυρίδη, η οποία στο αγωνιστικό κομμάτι τουλάχιστον είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από την Ελευθερία Ελευθερίου. Σήμερα έρχονται καινούργιες συγκινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...