A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor: Η Τζο αποχώρησε με το χαμόγελο στα χείλη και με μία... αιχμηρή συμβουλή! (βίντεο)




Οι Μαχητές επικράτησαν με σκορ 10-4 των Διάσημων και πήγαν κάπως ευαριστημένοι στο Συμβούλιο για την αποχώρηση κάποιου παίκτη τους.
Σε αυτό, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η Τζο Μαριδάκη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Μελίνα Μεταξά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης καθώς ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, λοιπόν, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει σε παίκτες και τηλεθεατές τα αποτελέσματα της τελευταίας ψηφοφορίας του Survivor All Star. Σύμφωνα με αυτά, από το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε η… Τζο Μαριδάκη!

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, τόσο τον κόσμο όσο και τα παιδιά εδώ μέσα. Είναι τιμή μου που συμμετείχα στο All Star και είμαι περήφανη που μόλις στα 20 μου χρόνια έχω ζήσει αυτή την εμπειρία δύο φορές» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star αποχαιρετώντας τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...