A-sosNews

Κοινωνία"

Το λιοντάρι και ο ανόητος... Η Κατερίνα Δαλάκα «καρφώνει» τον Ατζούν Ιλιτζαλί για την αποβολή της από το Survivor!

 


"Αν περιμένεις ο κόσμος να είναι δίκαιος επειδή είσαι και εσύ, τότε είσαι ανόητος", σχολιάζει η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, μίλησε για πρώτη φορά για την αποβολή που επιβλήθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου στον φετινό All Star κύκλο του reality επιβίωσης. Ο Ατζούν Ιλιταλί, σε συνέντευξή του σε εκπομπή της Τουρκίας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Κατερίνα Δαλάκα είναι είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία».

«Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι», τόνισε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor.

Η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε τη δική της απάντηση για το περιστατικό, λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης. Η πρώην παίκτρια του Survivor έγραψε χαρακτηριστικά σε στόρι της στο Instagram: «Αν περιμένεις ο κόσμος να είναι δίκαιος επειδή είσαι και εσύ, τότε είσαι ανόητος. Είναι σαν να περιμένεις να μη σε φάει το λιοντάρι, επειδή δεν θα το φας εσύ».

Κατερίνα Δαλάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...