A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor All Star: Τριαντάφυλλος: «Αν φύγει ο Σπύρος Μαρτίκας, θα πάνε στο 4%»!


Survivor All Star: Τριαντάφυλλος: «Αν φύγει ο Σπύρος Μαρτίκας, θα πάνε στο 4%»


Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος που δεν έχει σταματήσει να σχολιάζει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, έκανε νέες δηλώσεις στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης, και σημείωσε πως αν φύγει ο Σπύρος Μαρτίκας, όχι μόνο θα κάνει μονοψήφια το πρόγραμμα αλλά θα πέσει μέχρι και στο 4%. «Ο Μαρτίκας δεν φεύγει, δεν τον διώχνει η παραγωγή. Ο Μαρτίκας έχει δείξει ότι είναι δυνατός παίκτης, τα λέει καλά κι αν φύγει κι αυτός, θα πάνε στο 4%. Οπότε κα καθίσει ακόμα 1-1,5 μήνα. Μην πάει και στην πεντάδα. Στον τελικό θα πάνε ο Μπάρτζης κι ο Μπόγδανος. Ο Ασημακόπουλος έχει καταλάβει τώρα τι εστί Survivor. Του είχα πει ότι οι Amigos δεν είναι φίλοι και τώρα βλέπεις ότι κανείς δεν είναι με κανένα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος και συνέχισε:

duffy.PNG

«Ο Βασάλος κι ο Μπόγδανος είναι παιδιά της παραγωγής. Δεν μπορούν να φύγουν, ενώ για την Αφροδίτη και την Δαλάκα τους πόνεσε που έφαγαν. Τους έφταιγε η Αφροδίτη, που ήταν παιχτούρα. Μπράβο. Ο κόσμος ό,τι και να βλέπει φέτος, δεν πιστεύει τίποτα. Δεν είναι αληθινό αυτό που βλέπεις. Τον Βασάλο δεν τον αγγίζει κανένας. Δεν ξέρω τι συμβόλαιο υπέγραψε. Δεν φέρνει νίκες, δεν κάνει τίποτα κι η παραγωγή εκεί τον κρατά. Τα παιδιά της παραγωγής δεν βγαίνουν υποψήφιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...