A-sosNews

Κοινωνία"

Σασμός: Η μία αποκάλυψη πίσω από την άλλη! Χαμός με την Καλλιόπη και τα... 2 εγγόνια της!

 


Θα μάθει ο Αστέρης πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος του Στεφανή; Έρχονται μεγάλα διλήμματα και νέα σχέδια για Καλλιόπη και Μαθιό. 

Καθόλου τίμιες δεν θα είναι οι τηλεοπτικές συμπεριφορές μερικών ηρώων του Σασμού. Για να μείνουν κρυφά τα μεγάλα τους μυστικά, θα ειπωθούν αρκετά ψέματα.

Ο Αστέρης είναι το μεγάλο θύμα στην υπόθεση του Μαθιού. Γιατί ο αδελφός του αλλά και η μητέρα του θα του κρύψουν την πιο σημαντική αλήθεια. Έρχονται κρυφές συμφωνίες αλλά και τυχαίες αποκαλύψεις για τη συνέχεια. Εφεξής στον Σασμό, έχουμε την μία ανατροπή πίσω από την άλλη, μέχρι να φτάσουμε στο θεαματικό φινάλε: Αυτό της αποκάλυψης πως ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού που θα φέρει και μία περίεργη ανακωχή μεταξύ Βασιλικής και Μαθιού.

Το νέο της πατρότητας θα γίνει γνωστό σε όλους σταδιακά. Η Βασιλική και ο Μαθιός δεν ξέρουν πως θα ερμηνευτεί από τους υπόλοιπους στο χωριό αυτή η πληροφορία.

Η Καλλιόπη βρίσκεται σε σοκ. Δεν της φτάνει ο ένας εγγονός, τον οποίο πια διεκδικεί να τον έχει στο σπίτι της αρκετό χρόνο κάνοντας έξαλλη την Αργυρώ, απέκτησε στα ξαφνικά έναν ακόμη.

Τον Νικηφόρο βέβαια πάντα τον συμπαθούσε ως ανιψιό της, οπότε τα νέα είναι χαρμόσυνα για εκείνη.

Ο Αστέρης επίσης θα είναι χαρούμενος με αυτό το νέο. Ξαφνικά οι δύο Σταματάκηδες έγιναν πατεράδες και αυτό είναι κάτι που θα τους ενώσει ακόμη περισσότερο.

Όμως εδώ θα έχουμε ένα σημαντικό πρόβλημα. Οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές της σειράς αναρωτιούνται από την πρώτη σεζόν, πότε ο Αστέρης θα μάθει πως ο αδελφός του είναι δολοφόνος. Εφόσον και ο Νικηφόρος θα το γνωρίζει πλέον.

Αυτό είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει αρκετά στην αρχή της τρίτης σεζόν. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός έχουν καταστρώσει σχέδιο για να μη μάθει τίποτε ο Αστέρης και προσπαθούν να πείσουν και τη Βασιλική να κάνει το ίδιο.

Θα ήταν καταστροφικό, γιατί ο Αστέρης πλήρωσε ένα φόνο και είχε το κουράγιο να το παραδεχτεί και να πάει φυλακή. Δεν θα είναι καλή η αντίδρασή του, μόλις μάθει πως ο αδελφός του έκρυβε κάτι τέτοιο εδώ και τόσο καιρό με δειλία.

Η Βασιλική όμως θα πάει στη Στέλλα για το διαζύγιό της και ο Αστέρης θα αρχίσει να υποπτεύεται ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί.

Και θα αρχίσει να το ερευνά. Δυστυχώς για την Καλλιόπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...