A-sosNews

Κοινωνία"

Κύπρος: Άγρια δολοφονία γυναίκας από Τούρκο που καταζητείται! Την έπνιξε με πλαστικό σχοινί! Η 35χρονη βρέθηκε φιμωμένη και ημίγυμνη


Κύπρος: Άγρια δολοφονία Ουκρανής από Τούρκο - Την βρήκαν φιμωμένη και ημίγυμνη

Καταζητείται ο 25χρονος Erkan Alkan από την Τουρκία.


Άγρια δολοφονία 35χρονης Ουκρανής σημειώθηκε σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, ενώ ως δράστης καταζητείται ο 25χρονος Erkan Alkan από την ΤουρκίαΗ 35χρονη εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (7/5) δεμένη καλώδιο, φιμωμένη με πετσέτα, ημίγυμνη και με τραύμα στο πρόσωπο. Επίσης, είχε γύρω από το λαιμό της πλαστικό σχοινί και ύφασμα.

Tο θύμα εντόπισε φίλη της λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η 35χρονη δεν είχε δώσει σημεία ζωής και η φίλη της η οποία ανησύχησε εισήλθε στο διαμέρισμά της με τη βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας.

Η σκηνή του εγκλήματος έχει αποκλειστεί με τις έρευνες να συνεχίζουν. Περισσότερα στοιχεία θα διαφανούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας. Σύμφωνα με την αυτοψία των ιατροδικαστών πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα πνιγμό.

Οι Αρχές έχουν βάλει οδοφράγματα για να αποκλείσουν πιθανή διαφυγή του Τούρκου υπόπτου στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...