A-sosNews

Κοινωνία"

Τρίκαλα: Πέθανε αναπάντεχα 48χρονος πατέρας – Η τελευταία του νύχτα


Τρίκαλα: Πέθανε αναπάντεχα 48χρονος πατέρας – Η τελευταία του νύχτα

O 48χρονος πατέρας κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του στα Τρίκαλα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή…

Θλίψη στα Τρίκαλα για τον αναπάντεχο θάνατο 48χρονου πατέρα με καταγωγή από το Ζάρκο. Ο άτυχος άντρας αισθάνθηκε αδιαθεσία μπροστά στην σύζυγο και το παιδί του, το βράδυ της Κυριακής και μέσα σε λίγη ώρα κατέρρευσε. Όλα δείχνουν πως το αιφνίδιο τέλος του, οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο, αλλά τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ο άτυχος άντρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο θάνατός του, έχει συγκλονίσει τους στενούς συγγενείς και φίλους του, που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Ακόμη μια δυσάρεστη είδηση καταγράφεται στα Τρίκαλα και αφορά τον πρόωρο θάνατο ενός ακόμη νέου ανθρώπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Κυριακής 7 Μαϊου, ένας 48χρονος άντρας, με καταγωγή από το Ζάρκο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος άντρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας και από κει στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.

Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην μονάδα εμφραγμάτων αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Ο 48χρονος, γεωπόνος στο επάγγελμα ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...