A-sosNews

Κοινωνία"

ΗΠΑ: Το τελευταίο γεύμα του «κλόουν δολοφόνου» προκάλεσε επιπλοκή στην εκτέλεση του [BINTEO]


skynews-dean-corll-killer-clown_5475902

Γνωστός ως «ο κλόουν δολοφόνος» αφού εμφανιζόταν σε εκδηλώσεις ως “Pogo the Clown”, μια περσόνα που επινόησε, ο Gacy θανατώθηκε στο Ιλινόις των ΗΠΑ με ένεση σήμερα πριν από 29 χρόνια (10 Μαΐου 1994).

Ένας από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους όλων των εποχών στην Αμερική, ο Gacy βίασε, βασάνισε και δολοφόνησε τουλάχιστον 33 νεαρούς άνδρες και αγόρια στην περιοχή Norwood Park Township κοντά στο Σικάγο.

Προσέλκυε τα θύματα στο σπίτι του πριν τους περάσει χειροπέδες, συνήθως με το πρόσχημα ότι τους έδειχνε ένα μαγικό κόλπο, πριν εξαπολύσει τις φρικιαστικές επιθέσεις του. Τα περισσότερα από αυτά βρέθηκαν θαμμένα στην ιδιοκτησία του.

Οι τρομακτικές πράξεις του Gacy έλαβαν τέλος το 1978, όταν αστυνομικοί που ερευνούσαν την εξαφάνιση του Robert Piest έψαξαν το σπίτι. Μύρισαν μια δυσοσμία που έβγαινε από τον υπόγειο χώρο του και βρήκαν αντικείμενα που τον συνέδεαν με άλλους αγνοούμενους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, καταδικάστηκε σε θάνατο. Στις 9 Μαΐου 1994, μια μέρα πριν από την εκτέλεσή του, ο Gacy έλαβε το τελευταίο του αίτημα για γεύμα. Του επιτράπηκε επίσης ένα ιδιωτικό πικνίκ στους χώρους της φυλακής με την οικογένειά του.

Και το γεύμα ήταν τεράστιο – ο Gacy παρήγγειλε έναν ολόκληρο κουβά KFC, δώδεκα τηγανητές γαρίδες, ένα μάτσο πατάτες και φρέσκες φράουλες. Όλα αυτά συνοδευόμενα με κόκα κόλα… διαίτης.

Η ίδια η εκτέλεση περιπλέχθηκε όταν τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν για να τον σκοτώσουν έφραξαν τον ενδοφλέβιο σωλήνα. Οι εκτελεστές έπρεπε να αλλάξουν τον εξοπλισμό και να προσπαθήσουν ξανά, με την όλη διαδικασία να διαρκεί 18 λεπτά.

Αν και αυτό έκανε τον θάνατο πιο επώδυνο, ο William Knukle – ο εισαγγελέας στη δίκη του Gacy – δήλωσε: «Είχε πολύ ευκολότερο θάνατο από οποιοδήποτε από τα θύματά του».

Τα τελευταία λόγια που φέρεται να ακούστηκαν από το στόμα του ήταν: «Φάε τη σκόνη μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...