A-sosNews

Κοινωνία"

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Η Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους ότι ο Αλέξης είχε απαγάγει τη Μυρτάλη


Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Η Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους ότι ο Αλέξης είχε απαγάγει τη Μυρτάλη

Ντόμινο εξελίξεων προκαλεί ο βίαιος θάνατος της Μυρτάλης, στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» στα επεισόδια που θα δούμε από την Τρίτη 23 Μαϊου μέχρι και την Παρασκευή 26 Μαϊου 2023.

Τα συναισθήματα των ηρώων είναι αντικρουόμενα. Κάποιοι βυθίζονται στη θλίψη, κάποιοι στον θυμό…

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 177 (Τρίτη 23 Μαΐου)

Ο Στέφανος επιστρέφει για λίγες ημέρες στην Αρεόπολη, θέλοντας να παραστεί στην κηδεία της Μυρτάλης. Η Μαργαρίτα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Η Ισμήνη μαθαίνει για τον χωρισμό του Χρήστου κι επιμένει να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της.

Ο Αλέξης οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τα αποτρόπαια εγκλήματα που διέπραξε. Η Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους ότι πριν από ένα χρόνο ο Αλέξης είχε απαγάγει τη Μυρτάλη και η Μαργαρίτα της είχε ζητήσει να το κρατήσει κρυφό.

Αργότερα, η Ιουλία πηγαίνει έξαλλη στο σπίτι της Μαργαρίτας και της ζητάει τον λόγο γι’ αυτή τη συγκάλυψη. Ο Ορέστης γνωρίζει τη Δήμητρα στο καφενείο. Η Μαρίνα συγκινείται όταν ο Ισίδωρος της χαρίζει το οικογενειακό δαχτυλίδι της Μυρτάλης.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 178 (Τετάρτη 24 Μαΐου)

Η ημέρα της κηδείας φτάνει. Όλοι παρευρίσκονται στη νεκρώσιμη ακολουθία, εκτός από τη Μαργαρίτα η οποία θεωρεί πως θα ήταν προκλητικό να παραστεί. Θα αποδώσει όμως φόρο τιμής στη Μυρτάλη, όταν η πομπή εγκαταλείψει το νεκροταφείο.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης εξομολογείται στον Κουράκο πως το όπλο της η Μυρτάλη το είχε προμηθευτεί από τον Δημοσθένη, γεγονός που παραξενεύει πολύ την Δήμητρα η οποία αποφασίζει να το ψάξει.

Ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της Ισμήνης, ενώ η Εύα κάνει απέλπιδες προσπάθειες να του μιλήσει πριν φύγει από τη Μάνη. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται τον Αλέξη στο κρατητήριο.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 179 (Πέμπτη 25 Μαΐου)

Ο Αλέξης αυτοκτονεί. Η είδηση του θανάτου του πέφτει σαν κεραυνός στη Μάνη και διχάζει τις οικογένειες. Η Μαρίνα εξακολουθεί να βιώνει πολύ τραγικά τον χαμό της φίλης της και ο Ισίδωρος με τον Μάνο κάνουν ό,τι μπορούν για να την παρηγορήσουν, καθώς ανησυχούν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Από μια κουβέντα της Αρετής, ο Στέφανος καταλαβαίνει πώς η μητέρα του δεν έχει συγχωρέσει στ’ αλήθεια τον Φίλιππο και έχει κάτι άλλο στο μυαλό της, οπότε προειδοποιεί τη Βασιλική.

Η Εύα αποχαιρετά τον Χρήστο, αφού πρώτα του εξηγεί κάποια πράγματα. Ο Κουράκος λέει στην Δήμητρα ότι είναι κι αυτός πεπεισμένος για την ύποπτη στάση του Δημοσθένη. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στον Ισίδωρο και, υπό το βάρος των ενοχών της, υποβάλει παραίτηση.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 180 (Παρασκευή 26 Μαΐου)

Ο Στέφανος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της Μυρτάλης. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Αθηνά δεν συμφωνούν με την παραίτηση της Μαργαρίτας, και αναλαμβάνουν να ηρεμήσουν την Ιουλία η οποία προσπαθεί να την απομακρύνει.

Η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται τις υποτιθέμενες προσπάθειες συμφιλίωσης της Αρετής, ενώ εκείνη συνεχίζει τα μάγια με τη βοήθεια της Χρυσούλας. Η Μαργαρίτα νιώθει άβολα από τη στάση των συγχωριανών της και σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Μάνη.

Η Αθηνά τής συμπαραστέκεται σε όλα και τη συνοδεύει στην καύση της σωρού του Αλέξη. Ο Ισίδωρος παραχωρεί στην Ισμήνη το υπόλοιπο 20% της εταιρείας τής Μυρτάλης. Η Εύα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, φεύγει από τη Μάνη αποχαιρετώντας τελευταίο τον Στάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...