A-sosNews

Κοινωνία"

Ο... ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε ταυτόχρονα σε τρεις συγκεντρώσεις μέσω... ολογράμματος - Δείτε βίντεο

 


Με επιτύχια στέφθηκε η κίνηση του Άδωνι Γεωργιάδη να εμφανιστεί και να μιλήσει- ταυτόχρονα- μέσω ολογράμματος σε τρία διαφορετικά σημεία. 


Η μία αίθουσα ήταν στο Ψυχικό, η δεύτερη στο Μαρούσι και η τρίτη στο Γαλάτσι, με τον ίδιο να σχολιάζει ότι «η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει τα πάντα».

Μάλιστα, η κίνηση του Άδωνι Γεωργιάδη να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά την τεχνολογία των ολογραμμάτων στην προεκλογική μάχη εμφανιζόμενος σε τρεις παράλληλες κομματικές εκδηλώσεις θα αναδειχθεί ως παγκόσμιο παράδειγμα από τη βρετανική εταιρεία που ανέπτυξε τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Δείτε βίντεο με την ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη από το 11:15:


Σύμφωνα με πληροφορίες, η HYPERVSN, μία startup με έδρα το Λονδίνο στην οποία έχουν εισέλθει ως επενδυτές ηχηρά ονόματα όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και ο Μαρκ Κιούμπαν ενημέρωσε τους κ.κ. Γιώργο Γιαννακάκο και Ηλία Παπακωνσταντίνου της FFP Group, τους ανθρώπους που διοργάνωσαν την εκδήλωση, ότι σκοπεύει να αναδείξει την περίπτωση ως «case of excellence» και στις 80 χώρες που σήμερα δραστηριοποιείται.

Και πέρα από το γεγονός πως το εγχείρημα στέθηκε με επιτυχία, υπήρξε και διάδραση με το κοινό, την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης «ήταν» στις τρεις δημόσιες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν παράλληλα σε Ψυχικό, Μαρούσι και Γαλάτσι.

Σημειώνεται ότι η startup ιδρύθηκε από τους φίλους Κιρύλ Τσικεγιουκ και Αρτ Σταβένκα με καταγωγή απ'ο τη Λευκορωσία και θεωρείται από τις κορυφαίες στην ανάπτυξη τεχνολογίας και hardware γύρω απότην 3D ψηφιακή απεικόνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...