A-sosNews

Κοινωνία"

Μαρία Λαζαρίδου για Masterchef: Η Μπέη έχει δημιουργήσει δικό της επάγγελμα στη μαγειρική! Ο Ηλίας έπρεπε να νικήσει


Μαρία Λαζαρίδου για Masterchef: Η Μπέη έχει δημιουργήσει δικό της επάγγελμα – Ο Ηλίας έπρεπε να νικήσει

“Βγαίνοντας από το MasterChef 5 δεν ήξερα τι με περιμένει έξω” εξηγεί η Μαρία Λαζαρίδου.

Για την αποχώρηση από το MasterChef και την τελική πεντάδα του διαγωνισμού μίλησε, το πρωινό της Τρίτης, η Μαρία Λαζαρίδου ζωντανά στον αέρα της εκπομπής Breakfast@Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. 

“Δεν είχα στεναχώρια την στιγμή της αποχώρησης. Ήταν συγκίνηση, δάκρυα χαράς και ανακούφισης που προχωράω και εξελίσσομαι.

Πέρασα καλά, ένας κύκλος έκλεισε και ξεκινάει ένας άλλος. Φυσικά είχα σκεφτεί και την πρωτιά αλλά για μένα έχει σημασία το ταξίδι και πραγματικά φέτος πέρασα τρομερά” τόνισε, αρχικά, η όμορφη πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής.

“Βγαίνοντας από το MasterChef 5 δεν ήξερα τι με περιμένει έξω. Φέτος όμως ήξερα τι θα με περιμένει έξω και ήξερα ότι έρχονται πολλά ωραία πράγματα οπότε ανακουφίστηκα με αυτό. Ξέροντας ότι το μέλλον είναι μεγάλο”.

“Ανάμεσα στους πέντε που έχουν μείνει στο MasterChef, o καθένας αξίζει για διαφορετικούς λόγους να είναι νικητής” πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Λαζαρίδου στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

“Η Μαρία Μπέη είναι ένα κορίτσι με πάρα πολλές δεξιότητες, για μένα είναι γεννημένη για το MasterChef. Δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα, όπως θα μπορούσα να είμαι εγώ, αλλά είναι κάτι άλλο.

Έχει δημιουργήσει μια δική της πορεία, ένα δικό της επάγγελμα για μένα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...