A-sosNews

Κοινωνία"

Γιώργος Πορφύρης: Φέτος στο MasterChef κάναμε λίγη πλάκα με τον Κοντιζά γιατί είχα την αίσθηση ότι δεν με συμπαθεί...


Γιώργος Πορφύρης: Φέτος το MasterChef ήταν πολύ πιο πιεστικό

Για την ολοκλήρωση του κύκλου στο MasterChef, όπου και βρέθηκε για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν, μίλησε ο Γιώργος Πορφύρης στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα την Κυριακή. 

“Έφτασα μέχρι την πεντάδα, κάναμε άλλη μία προσπάθεια φέτος στο MasterChef. Εννοείται πως ήταν πολύ πιο δύσκολο, από την πρώτη φορά, πολύ πιο πιεστική η διαδικασία.

Πέρα από τους παλιούς παίκτες, που γνωριζόμασταν οι περισσότεροι, είχαμε πολύ πιο διαφορετική σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά. Δηλαδή ήμασταν πιο ανοιχτοί και φιλικοί.

Τα παιδιά μπήκαν λίγο πιο σκληρά γιατί φαντάζομαι ότι δεν τους άρεσε το γεγονός ότι άλλαξε το παιχνίδι φέτος. Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ από την συμπεριφορά τους” τόνισε, αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

“Κάποιοι το έφτασαν μέχρι το τέρμα, κάποιοι χαλάρωσαν και ηρέμησαν και το απόλαυσαν. Υπάρχουν όμως και τρεις, τέσσερις που το έφτασαν μέχρι και την τελευταία στιγμή πιστεύοντας ότι εμείς φταίμε που μπήκαμε στο παιχνίδι και πήραμε μια δεύτερη ευκαιρία”.

“Φέτος κάναμε λίγη πλάκα με τον Κοντιζά γιατί είχα την αίσθηση ότι δεν με συμπαθεί. Ήταν από τους μόνους που πραγματικά μου την έλεγε, δεν ξέρω αν είναι δίκαιος ή το έκανε για να με κάνει καλύτερο.

Απλά ήταν έτσι το αστείο της χρονιάς αυτό για μένα τουλάχιστον” πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Πορφύρης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN. “Δεν ξέρω πότε θα γίνει ο τελικός αλλά φαντάζομαι, αν δεν έχω υποχρεώσεις εκτός Αθηνών, θα είμαι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...