A-sosNews

Κοινωνία"

MasterChef: Τσίτα τα νεύρα μεταξύ των παικτών! «Ποιος είσαι και κρίνεις εμένα από εκεί πάνω; Μας έχει ζαλίσει τα παπ... όλη μέρα»!(βίντεο)



Για μια ακόμα φορά στον τηλεοπτικό αέρα άναψαν τα αίματα στο MasterChef το βράδυ της Παρασκευής στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Αφορμή στάθηκαν τα αποτελέσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας που πρόσφεραν τη νίκη στην κόκκινη ομάδα όπου και αρχηγός ήταν ο Νίκος Τράκας.

Ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας δεν θέλησε όμως να μείνει ήσυχος στον εξώστη αλλά θέλησε να ρίχνει φιτιλιές στην μπλε ομάδα που κλήθηκε να περάσει την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας. Φιτιλιές που εξόργισαν τόσο τον Ηλία Κιαζόλι όσο και την Μαρία Μπέη που βρίσκονταν στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής.

«Εσύ ποιος είσαι κατ’ αρχάς; Πες μου ένα πράγμα. Πως σε λένε; Πες μου ποιος είσαι. Εσύ τι είσαι; Κριτικός; Κρίνεις εμένα από εκεί πάνω; Ποιος είναι ο ρόλος σου εδώ μέσα για να κρίνεις εσύ εμένα; Ένας παίκτης είσαι» σημείωσε, εμφανώς εκνευρισμένος, ο Ηλίας Κιαζόλι προς τον Νίκο Τράκα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας της μπλε ομάδας. Θέλοντας και μη ήταν τα προβατάκια της κατάστασης. Ο μάστορας της χειραγώγησης Γιώργος Πορφύρης γλυτώνει για μια ακόμα φορά με την αιτιολόγηση του Ηλία» συμπλήρωσε, με νόημα, ο Νίκος Τράκας απευθείας στην κάμερα του MasterChef

«Δεν το βρίσκω άδικο να εκφράζω την άποψη μου. Νομίζω ότι όλοι θα ήθελαν να εκφράσουν μια άποψη από εκείνη τη στιγμή. Δεν γέλαγα μόνο εγώ στον εξώστη, γελούσαν όλοι. Η Λαζαρίδου ή διπλωμάτισσα ήταν σοβαρή γιατί.. πρέπει να τα έχουμε καλά και με τα δυο μέτωπα. «Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστώ το ένα και πότε να χρειαστώ το άλλο». Το λάθος όμως ήταν που δεν πήρα τον λόγο» εξομολογήθηκε ο Νίκος Τράκας μιλώντας στην κάμερα του MasterChef.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, ο Ηλίας Κιαζόλι εξήγησε πως «φορτώνω πάρα πολύ με τον Τράκα γιατί σήμερα μας έχει ζαλίσει τα παπ… όλη μέρα! Έχει κερδίσει τις 13.000 ευρώ, μας το λέει καθημερινά και μας το παίζει παντογνώστης. Παρόλα αυτά δεν είναι έτσι ακριβώς και δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερος μάγειρας από εμάς ή πρέπει να εκφέρει άποψη πάνω σε αυτό που κάνω εγώ «Ρε φίλε, εντάξει! Έχει γαμ… ο άλλος! Έλεος, πιο πολύ μιλάει» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Πορφύρης στην συμπαίκτρια του, Μαρία Μπέη.

«Ρε φίλε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...