A-sosNews

Κοινωνία"

Σασμός Spoiler: Μαθιός και Βασιλική χωρίζουν οριστικά! Πολλές εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες

 


Είναι η σταθερή αξία της prime time, που σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης και καθηλώνει το κοινό. Ο «Σασμός» του ALPHA επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο κοινό τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Μαθιός επισκέπτεται τη μητέρα του σε άσχημη κατάσταση και της αποκαλύπτει ότι ομολόγησε την αλήθεια. Ο Αστέρης πιέζει τον Μαθιό να του μιλήσει, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά. Η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι, αλλά το γυαλί για εκείνη και τον Μαθιό μοιάζει να έχει ραγίσει οριστικά.

Η Βασιλική διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι και του λέει να σκεφτεί καλά τι συνέπειες θα υπάρξουν αν παραδοθεί. Η φήμη ότι κάτι κακό συμβαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων εξαπλώνεται γρήγορα στο χωριό. Κι ενώ ο Μαθιός θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη, η Βασιλική, καταρρακωμένη, φαίνεται να οδηγείται σε μια τραγική λύση, για να ξεφύγει από το αδιέξοδο που ζει...

Ο Μαθιός, απελπισμένος, θρηνεί για τη Βασιλική. Εκείνη, από την άλλη, πρέπει να κρύψει τον πόνο της από τον ανήσυχο Νικηφόρο. Η Βασιλική οδηγείται στον παπα-Μιχάλη. Η Καλλιόπη πηγαίνει και βρίσκει τη Βασιλική για να μάθει τι έγινε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Θα γίνουν χειρότερα

Η Κατερίνα αναφέρει στον παπά ότι ίσως η Βασιλική να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ένστικτο του Αντώνη τον οδηγεί να επισκεφθεί έναν έναν τους Σταματάκηδες. Η Αργυρώ, σε συνεννόηση με τον Αστέρη, προσπαθεί να φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική σε επαφή. Τα πράγματα, όμως, θα γίνουν χειρότερα.

Ο Αντώνης επιστρέφει στο Αστυνομικό Τμήμα αποφασισμένος και η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Βαγγέλη, που είναι έτοιμος να της πει αυτό που όλοι κρύβουν. Η Θοδώρα παρακινεί την Αννα και την Κατερίνα να κάνουν την επανάστασή τους. Η Αιμιλία πείθει τη Στέλλα να πλησιάσει περισσότερο τον Φαρμάκη. Ο Τάσος προειδοποιεί τη Στέλλα να προσέχει τον Φαρμάκη, όσο εκείνος απλώνει όλο και περισσότερο τα δίχτυα του επάνω της. Ο Παύλος λέει στον Αντώνη πως, αν ισχύει ότι η σφαίρα πήγαινε για τη Μαρίνα, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Ο Σταύρος προσπαθεί να παραμείνει στη ζωή του Πετράκη με κάθε τρόπο, ζητώντας κάτι από την Αργυρώ, που θα της φέρει μεγάλο εκνευρισμό. Η Ελενα εκβιάζει τον Ευθύμη. Ο Λευτέρης προειδοποιεί τον Ευθύμη να μην πειράξει την Ελενα, εκείνος, ωστόσο, έχει έναν άσο κρυμμένο στο μανίκι του…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...