A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor All Star - Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

 


Τι και αν το Survivor All Star δεν θα παιχτεί στις οθόνες μέχρι της 23 Μαΐου λόγω εκλογών όμως τα spoiler έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αυτά οι Κόκκινοι φαίνεται να κερδίζουν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία και οι Μπλε επιστρέφουν στην κάλπη για να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτης τους προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τα ίδια spoiler αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα!

Αυτός ο παίκτης έχει κερδίσει τα περισσότερα χρήματα

Στο Survivor All Star οι παίκτες έχουν κάνει συμφωνία με την τουρκική παραγωγή για 5.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι.

Συνολικά έχουν περάσει 20 εβδομάδες που προβάλλεται το ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ και παίκτες έχουν μπει και έχουν βγει συγκεντρώνοντας τρελά ποσά στον λογαριασμό τους.

Φανταστείτε πόσα χρήματα θα κερδίσουν οι παίκτες που μπήκαν από την πρώτη ημέρα στο Survivor All Star και βρίσκονται ακόμα μέσα.

Στην οικονομική λίστα λοιπόν τελευταία με τα λιγότερα χρήματα τερμάτισε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία δεν άντεξε και αποχώρησε οικειοθελώς. Στην πρώτη θέση είναι μέχρι στιγμής ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο παίκτης συγκέντρωσε συνολικά 90.000 ευρώ για την παραμονή του 20 εβδομάδες στο παιχνίδι! Η λίστα του πρώτου θα κυμανθεί καθώς υπάρχουν ακόμα Διάσημοι και Μαχητές που βρίσκονται από την αρχή στον Άγιο Δομίνικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...