A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor: «Μύλος» έγιναν Μπάρτζης και Καραγκούνιας – «Ξεκίνησε να βρίζει σπίτια και οικογένειες»(βίντεο)



Survivor: "Ώπα Μπάρτζη χαλάρωσε, δεν θα λες ψέματα".

Ο δεύτερος γύρος του καυγά ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και στον Τάκη Καραγκούνια είχε έδρα το Συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, έδωσε τον λόγο στους δύο παίκτες για όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την ασυλία και τελικά δεν μπόρεσαν αν συγκρατήσουν για ακόμα μία φορά τα νεύρα τους.

«Στην αρχή έδωσα το χέρι στον Τάκη κι αυτός μου έλεγε ότι με κράζεις και δεν σου το δίνω. Με κοιτούσε περίεργα. Ξεκίνησε το παιχνίδι κι όπως θα δείτε στο πρώτο εμπόδιο ξεκίνησαν οι μπουνιές, οι πατητές. Μου τραβούσε τα μαλλιά και συνέχισε να μου τραβά τα πόδια. Μπήκα με τάκλιν για να περάσω το τελευταίο εμπόδιο κι ο Τάκης ούρλιαζε ότι του έσπασα το πόδι. Στην συνέχεια ξεκίνησε να βρίζει σπίτια, οικογένειες και πράγματα πολύ ιερά» είπε ο Μπάρτζης στο Survivor.

«Ώπα Μπάρτζη χαλάρωσε, δεν θα λες ψέματα. Σου είπα ότι είσαι μπιπ και κωλόπαιδο. Χαλάρωσε. Άκουσε κανείς να βρίσω σπίτι; Ο Νίκος θα μπορούσε να κερδίσει το Survivor, αλλά με την συμπεριφορά του δεν μπορεί… Είναι φρικτός ψεύτης» απάντησε εκνευρισμένος ο Τάκης στα σχόλια του Μπάρτζη στο Survivor.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...