A-sosNews

Κοινωνία"

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η ανάρτηση για την αποχώρηση του Μαρτίκα από το Survivor - «Σε περιμένω ζωή μου»

 


Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το «Survivor All Star» μετά από ένα σερί υποψηφιοτήτων και η σύντροφός του, Βρισηίδα Ανδριώτου, έκανε την πρώτη της ανάρτηση για την επιστροφή του φαρμακοποιού στην Ελλάδα.


Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η επίσης πρώην  παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, αναδημοσίευσε ένα tweet σχετικά με την αποχώρηση του Μαρτίκα από το συμβούλιο του νησιού και έγραψε στο story της:  «Σε περιμένω ζωή μου».

Η ανάρτησή της

andriotoy9224



Οι Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος και Σπύρος Μαρτίκας τοποθετήθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, πριν ανακοινωθεί ποιος θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης. Τελικά ο παίκτης που έπρεπε να πάρει τη δάδα του και να πει «αντίο» στον Αγιο Δομίνικο σχεδόν 40 ημέρες πριν τον τελικό ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.
«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι» ομολόγησε ο 45χρονος φαρμακοποιός χαμογελώντας κατά την αποχώρηση του, δηλώνοντας πως θέλει νικητή του Survivor All Star τον Ηλία Μπόγδανο, κάτι που συγκίνησε τον τραγουδιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...