A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor: Χαμός με Τάκη Καραγκούνια και Νίκο Μπάρτζη! Η αυστηρή ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και η διπλή αποβολή(βίντεο)




Πανικός επικράτησε στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία στο Survivor. Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Νίκος Μπάρτζης ήρθαν αντιμέτωποι στο ματσάρισμα και η ένταση δεν άργησε να έρθει.

Οι δύο παίκτες ξεκίνησαν τα σπρωξίματα και προσπαθούσαν να βάλουν εμπόδια ο ένας στον άλλον, μέχρι που ο Τάκης χτύπησε άσχημα στο πόδι του λόγω του τάκλιν που δέχθηκε. Ο παίκτης άρχισε να ουρλιάζει: «Μέσα μου έριχνε αγκωνιές, μέσα στο παιχνίδι μου έριχνε αγκωνιές. Αυτός το ξεκίνησε. Άντε ρε γραφικοί πέντε μήνες τώρα, εδώ είμαστε». Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης τον προειδοποίησε να μην τον αγγίξει ξανά.

Μετά το περιστατικό ο Γιώργος Λιανός πέρασε σε μία αυστηρή ανακοίνωση, λέγοντας ότι δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές στο Survivor με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να αποβληθούν από το αγώνισμα, έως ότου η παραγωγή αποφασίσει τι θα κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...