A-sosNews

Κοινωνία"

Ηράκλειο: Στην εντατική μετά από πολύωρο χειρουργείο η 30χρονη που μαχαιρώθηκε από τον αρραβωνιαστικό της


Ηράκλειο: Στην εντατική μετά από πολύωρο χειρουργείο η 30χρονη που μαχαιρώθηκε από τον αρραβωνιαστικό της

Αγωνία για την 30χρονη στο Ηράκλειο που παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική, μετά το χειρουργείο της. Οι μαχαιριές που δέχτηκε από τον αρραβωνιαστικό της, έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή της…

Κορυφώνεται η αγωνία στο Ηράκλειο για την 30χρονη που δέχτηκε τουλάχιστον 14 μαχαιριές στο σώμα από τον αρραβωνιαστικό της. Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε τη νύχτα της Κυριακής 4 Ιουνίου του 2023, στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά. Μετά από έναν άγριο καυγά, ο 35χρονος πήρε ένα κουζινομάχαιρο και άρχισε να χτυπάει την σύντροφό του. Προσπάθησε να δώσει τέλος και στη δική του ζωή και τραυματίστηκε. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αφοπλίστηκε από τον πατέρα του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η κατάσταση της 30χρονης κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή. Σοβαρή είναι και η κατάσταση του δράστη που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο. Μετά την αιματηρή επίθεση στην αρραβωνιαστικιά του, επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι που έμεναν.

Η κοπέλα έτρεξε και βρήκε αιμόφυρτη καταφύγιο σε ένα γειτονικό σπίτι. Εκεί έφτασε λίγο αργότερα ασθενοφόρο και την μετέφερε σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Η γειτονιά στο Ηράκλειο παρέμεινε ανάστατη όλη νύχτα, με αστυνομικούς να κάνουν αυτοψία και να παίρνουν καταθέσεις από στενά συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού.

Πληροφορίες από το περιβάλλον τους αλλά και από τους γείτονες που συγκλονίστηκαν από το ενδοοικογενειακό αυτό επεισόδιο, αναφέρουν ότι ποτέ το ζευγάρι δεν είχε φασαρίες και δεν είχε δώσει δικαιώματα. Γενικά, όπως έλεγαν άτομα από το περιβάλλον τους, το ζευγάρι δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο 35χρονος άνδρας, ελεύθερος επαγγελματίας στο επάγγελμα, επιτέθηκε στην συνομήλικη αρραβωνιαστικιά του, η οποία είναι ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος σε τουριστική περιοχή του νησιού και ο πατέρας του ήταν εκείνος που τον αφόπλισε καταφέρνοντας να του αποσπάσει το κουζινομάχαιρο.

Τα χτυπήματα που δέχτηκε η γυναίκα ήταν στο θώρακα, στην πλάτη και στα άκρα ενώ έχασε πολύ αίμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ το νοσοκομείου σε σοβαρή κατάσταση, αλλά έχοντας σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...