A-sosNews

Κοινωνία"

Λάρισα: Πέθανε σε φαρμακείο την ώρα που του έπαιρναν την πίεση


Λάρισα: Πέθανε σε φαρμακείο την ώρα που του έπαιρναν την πίεση

Ο άτυχος άντρας κατέρρευσε και πέθανε σε φαρμακείο στη Λάρισα την ώρα που η φαρμακοποιός του έπαιρνε την πίεση. Οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν…

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας σε φαρμακείο στη Λάρισα, με έναν άντρα να καταρρέει και να αφήνει την τελευταία του πνοή. Ο 60χρονος αισθανόταν έντονη αδιαθεσία και ζήτησε από τη φαρμακοποιό να του πάρει την πίεση. Μόλις κάθισε και του έβαλε το πιεσόμετρο στο χέρι, έχασε τις αισθήσεις του και πέθανε. Οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν δεν έφεραν αποτέλεσμα ούτε στο φαρμακείο, ούτε αργότερα στο νοσοκομείο της πόλης που μεταφέρθηκε.

Το θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη 1η Ιουνίου του 2023, όταν ένας 60χρονος Λαρισαίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε φαρμακείο.

Την ώρα που η φαρμακοποιός του μετρούσε την πίεση, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε. Ζητήθηκε αμέσως βοήθεια από έναν γιατρό αλλοδαπό που βρισκόταν στην περιοχή, ενώ ένας πολίτης έφερε απινιδωτή.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 60χρονο στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...