A-sosNews

Κοινωνία"

MasterChef: Ο Κοντιζάς "ψάρωσε" τους φιναλίστ με το τέλος της δεύτερης δοκιμασίας! «Μας στεναχωρήσατε λίγο»(βίντεο)


Έπειτα από δυο ώρες προετοιμασίας 6 συνολικά πιάτων που ετοίμασαν Μαρία και Νίκος, έφτασε η ώρα να τα δοκιμάσουν οι τρεις κριτές. Τελικός MasterChef: Υψηλή γαστρονομία με «άρωμα» Κρήτης για τους φιναλίστ.

Οι σεφ τα δοκίμασαν, τα σχολίασαν και φυσικά τα βαθμολόγησαν. Στη συνέχεια, φώναξαν τους δυο φιναλίστ και ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να τους πειράξει κάνοντας χιούμορ.

«Μαρία και Νίκο μας στεναχωρήσατε λίγο σήμερα. Ο κύριος Γιάννης άναψε τον ξυλόφουρνο, αλλά κανείς δεν τον χρησιμοποίησε. Κρίμα», είπε κάνοντάς τους πλάκα.

«Συνεχίζετε και οι δυο δυναμικά. Μπράβο», πρόσθεσαν τονίζοντας παράλληλα πως η βαθμολογία θα είναι κοινή και για τους δυο.

Υψηλή γαστρονομία με «άρωμα» Κρήτης για τους φιναλίστ

Στην πρώτη δοκιμασία, οι δύο φιναλίστ κλήθηκαν να αντιγράψουν, όσο πιο πιστά μπορούσαν, το πιάτο που ετοίμασε ο καταξιωμένος chef Amauri Bouhours, ο οποίος και βαθμολόγησε τις προσπάθειες τους.

Το μαγειρικό ταξίδι συνεχίζεται αυτή τη φορά στην Ιερά Μονή Τοπλού. Ο Ηγούμενος της Μονής, πατέρας Αμβρόσιος Σκαρβέλης, καλωσόρισε την οικογένεια του MasterChef στον πανέμορφο χώρο αυτού του ιστορικού μοναστηριού για τη δεύτερη διαγωνιστική δοκιμασία της πρώτης φάσης των φετινών τελικών.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να αναδείξουν την κρητική κουζίνα μέσα από τρία δικά τους δημιουργικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας.

Μάλιστα τους διευκολύνουν δίνοντάς τους δύο συνταγολόγια με «πλούσιες» παραδοσιακές συνταγές, ώστε να πάρουν ιδέες για τα πιάτα που θα ετοιμάσουν.

Στη διάθεσή τους είχαν δύο ώρες, κι όπως δήλωσαν ανυπομονούσαν να μπουν πίσω από τους πάγκους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τον έδωσαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...