A-sosNews

Κοινωνία"

Καιρός να του κλείσει το στόμα! Τσιτσιπάς-Αλκαράθ, απόψε στο Roland Garros!(βίντεο)

 


H αναμέτρηση ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Κάρλος Αλκαράθ αποτελεί το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών στο Roland Garros.

Το παιχνίδι που έχει οριστεί να αρχίσει το βράδυ της Τρίτης (6/6) λίγο μετά τις 21:15 ώρα Ελλάδος, είναι και αυτό που συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον της ημέρας στο Παρίσι.

Για τους δύο παίκτες σε αυτό το σημείο αρχίζει η... ανηφοριά στο μονοπάτι τους προς την κατάκτηση του τίτλου. Ο νικητής στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, εφόσον στο παιχνίδι που θα προηγηθεί στο Philippe Chatrier, o Σέρβος έχει αποκλείσει τον επικίνδυνο Κάρεν Χατσάνοφ.

Τόσο ο Τσιτσιπάς, όσο και ο Αλκαράθ έφθασαν μέχρι εδώ δικαιλογώντας τον τίτλο του φαβορί και έχοντας χάσει μόνο ένα σετ στα τέσσερα παιχνίδια τους.

Ο 24χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί την 3η παρουσία του στα ημιτελικά του Roland Garros την τελευταία τετρετία, καθώς ήταν στα ημιτελικά το 2020, φιναλίστ απέναντι στον Τζόκοβιτς το 2021, ενώ πέρυσι ο Χόλγκερ Ρούνε τον απέκλεισε στον 4ο γύρο.

Ο 20χρονος Κάρλος Αλκαράθ αγωνίζεται για 3η φορά στο γαλλικό Slam, έπαιξε στον 3ο γύρο το 2021 και μέχρι τα προημιτελικά πέρυσι, όταν ηττήθηκε από τον Αλεξάντερ Zβέρεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...