A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor All Star: Η Μαριαλένα δεν χαιρέτησε τον πατέρα του Σάκη



Η Μαριαλένα δεν πλησίασε να χαιρετήσει τον πατέρα του Σάκη, σε αντίθεση με εκείνον που αγκάλιασε και χαιρέτησε τη μητέρα της.

Ιδιαίτερα συγκινητικές οι στιγμές στον Άγιο Δομίνικο με τους παίκτες να συναντούν για λίγο τους δικούς τους ανθρώπους και να ξεσπούν σε δάκρυα χαράς και συγκίνησης.

Ανάμεσα στους συγγενείς ήταν και ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος ταξίδεψε από την Ελλάδα στην Καραϊβική για να τονώσει το ηθικό του αγοριού του και να του πει πως έχει μεγάλη υποστήριξη απ' έξω και να αντέξει ακόμα έναν μήνα.

Πατέρας και γιος αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα. Ωστόσο εντύπωσε προκάλεσε το γεγονός ότι η Μαριαλένα δεν πλησίασε να χαιρετήσει τον πατέρα του Σάκη παρά μόνο τους κοίταξε από μακριά.

Από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης όταν είδε τη μητέρα της Μαριαλένας έτρεξε και εκείνος να την αγκαλιάσει και να τη χαιρετίσει, με την μαμά της να τον κάνει και εκείνον αγκαλιά και να του εύχεται καλή δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...