A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor: «Καρφιά» Βασάλου σε Μπόγδανο και Μαριαλένα! «Θες να πας στον τελικό και να τα έχεις καλά με όλους»(βίντεο)


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ο παίκτης που ψηφίστηκε στο προχθεσινό συμβούλιο του «Survivor All Star».Ο παίκτης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του με αφορμή του πανηγυρισμό του Νίκου Μπάρτζη στην αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια λέγοντας πως ο Ηλίας Μπόγδανος φοβάται να εκφράσει την γνώμη του και δεν πήρε θέση για το σκηνικό.

«Ο Ηλίας Μπόγδανος για ακόμη μία φορά είναι όπου φυσάει ο άνεμος, δε λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Λέει ότι ο Μπάρτζης λέει πάντα την αλήθεια, όταν πριν 2-3 μήνες ήμασταν μαζί στη Μπλε καλύβα και συζητούσαμε πόσο έχει αλλάξει ο Νίκος. Δεν καταλαβαίνω τι φοβάσαι, ρε Ηλία; Για ποιο λόγο δεν λες τα πράγματα με το όνομά τους; Θες να πας στον τελικό και να τα ‘χεις καλά με όλους; Εσύ Ηλία μου γιατί δεν παίρνει ποτέ θέση και πάντα αλλάζεις γνώμη;», σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Βασάλος κατακεραυνώνει Μαριαλένα

Τον παίκτη ψήφισε και η φίλη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη κάτι που όπως είπε μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής του ΣΚΑΙ τον πίκρανε καθώς δεν το περίμενε.

«Δεν με ενόχλησε που βγήκα υποψήφιος αλλά με στεναχώρησε. Με στεναχώρησε η ψήφος της Μαριαλένας. Έχω αντιληφθεί ότι μετά τη Νέα Υόρκη μια νέα φιλία γεννήθηκε, εδώ θα γελάσετε πολύ. Η Μαριαλένα με τη Μελίνα έγιναν φίλες και ξαφνικά έγιναν αχώριστες. Εδώ μιλάμε για αστειότητες! Η ψήφος της Μαριαλένας που υποδηλώνει φόβο και συμφέρον. Αντί να πάει με το συναίσθημα και να πει ότι είμαι φίλος της, είπε να πάει με τη μάζα ώστε αν χάσουμε την ασυλία να ψηφίσουμε την Μελίνα. Άρα γλιτώνω τον ποπό μου!», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...