A-sosNews

Κοινωνία"

Σασμός spoiler: Έτσι αρχίζει ο τρίτος κύκλος! Η Βασιλική μπαίνει στο χειρουργείο κι εκεί παθαίνει ανακοπή καρδιάς...


Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον Γ’ κύκλο, ο οποίος αναμένεται καταιγιστικός, ωστόσο ήδη οι πρώτες πληροφορίες για τη συγκλονιστική συνέχεια έχουν διαρρεύσει.

Η τρίτη σεζόν ξεκίνα στο νοσοκομείο με τον Νικηφόρο να κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο ουρλιάζοντας από τις τύψεις. Η μητέρα του νοσηλεύεται σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση και ο ίδιος δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Έρχονται τραγικές στιγμές πόνου. Η οικογένεια Σταματάκη θα αλλάξει πάρα πολύ μετά τα τελευταία τραγικά συμβάντα. Όλοι τρέμουν στην ιδέα πως δε θα καταφέρει να επιβιώσει. Τη Βασιλική, μετά το τροχαίο, εντοπίζει ο Νικηφόρος, γεμάτη στα αίματα. Καταριέται τον εαυτό του, για όλα. Η Βασιλική μπαίνει στο χειρουργείο κι εκεί παθαίνει ανακοπή καρδιάς.

Άραγε, θα καταφέρει να επιβιώσει; Κανείς δεν είναι σίγουρος για αυτό που τους ξημερώνει τις επόμενες μέρες. Ο Μαθιός και ο Νικηφόρος έχουν βγάλει τα όπλα και μια νέα βεντέτα ξεκινά, όσο εκείνη αργοπεθαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...