A-sosNews

Κοινωνία"

Καλή η πρόκριση όμως... ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δείχνει ότι ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ τίποτα από τα περσινά τραγικά λάθη!

 



Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται και φέτος σε ομίλους κάποιας ευρωπαικής διοργάνωσης. Αν θα είναι στο Γιουρόπα ή στο Κόνφερενς είναι άλλη ιστορία. 

Αυτός ήταν ο στόχος αφού χάθηκε το πρωτάθλημα πέρσι και μαζί η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ...

Δυστυχώς όμως από ότι βλέπω, μαθαίνω και διαβάζω, γίνονται ανάλογα λάθη με τη κάκιστη περσινή χρονιά σε θέματα οργάνωσης και μεταγραφών!


Ο Ολυμπιακός είχε διώξει τον Μαρτίνς που για πολλούς αν όχι για τους περισσότερους δεν θα έπρεπε να φύγει, τουλάχιστον με την κατάληξη που είχαν τα πράγματα.

Ηρθε στον Ολυμπιακό ένας προπονητής χωρίς περγαμηνές που ουσιαστικά δεν γνώριζε τα βασικά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα η διοίκηση αποκτούσε ότι περπατούσε στον πλανήτη, όμως κανένας δεν βρέθηκε να πει στον... μαθητευόμενο προπονητή ποιος είναι ο καθένας από τους παίκτες που φεύγει, τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας που έρχεται κλπ κλπ...

Οπως ήταν φυσικό απολύθηκε, ενώ στο διάστημα αυτό χάνονταν πολύτιμοι βαθμοί και μαζί παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν!

Ηρθε ο Μίτσελ. Ολοι γνώριζαν τα πολλά θετικά στοιχεία που είχε στη δουλειά του αλλά και τα αρνητικά. ΟΛΟΙ! Την στιγμή που η ομάδα βρισκόταν μια ανάσα από την κορυφή απομακρύνθηκε... Ο λόγος, οι λόγοι, οι πραγματικές αιτίες δεν θα μαθευτούν ποτέ... Πήρε τη θέση του ο πρώην προπονητής του Λεβαδειακού και της Μαρσέιγ (πριν πάρα πολλά χρόνια). Μέχρι να καταλάβει τι γίνεται το... πουλί πέταξε! 


Μπήκαμε στη καινούργια σεζόν. Ο Ολυμπιακός καθυστέρησε υπερβολικά να πάρει νέο τεχνικό. Εφερε έναν παλαίμαχο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, λέω παλαίμαχο καθώς η θητεία του στα ευρωπαικά γήπεδα ήταν γνωστή εδώ και χρόνια, ο οποίος όμως μέχρι να φέρει τον δικό του προπονητή έχασε ακόμη περισσότερο χρόνο!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει έστω και με μπόλικη τύχη το εμπόδιο της Γκενκ, αλλά δυστυχώς δεν έπεισε ότι βαδίζει σωστά. 

Τεράστια κενά σε όλες τις θέσεις. Παίκτες που έχουν κάνει μια βδομάδα προπονήσεις παίζουν στο βασικό σχήμα, άλλοι δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσουν στην ομάδα, άλλοι έρχονται μέρα παρά μέρα στο αεροδρόμιο...

Αυτό παιδιά δεν λέγεται οργάνωση ομάδας που θέλει να πάρει ξανά τον τίτλο και να κάνει πορεία στην Ευρώπη. Λυπάμαι που τα λέω όλα αυτά, όμως αυτή είναι η πικρή αλήθεια...

Οπως είδατε δεν αναφέρθηκα σε ονόματα παικτών. Αλλωστε δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν θα παραμείνει στην ομάδα ο Α ή ο Β. 


Πότε θα προλάβει να φτιάξει ομάδα ο νέος προπονητής με τα κολλήματα που δείχνει ότι έχει στο αμυντικό παιχνίδι, είναι το μεγάλο ζητούμενο! Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν του έχει πει κανείς ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με επιθετικούς ΠΑΝΤΑ προσανατολισμούς και όταν παίζει με αντίπαλο που έχει μείνει με 10 παίκτες δεν ταμπουρώνεσαι στην άμυνα! Οπως και στο πρώτο ματς που προηγήθηκε στα 23 δευτερόλεπτα και τελείωσε με σκάρτες πέντε τελικές όλο το παιχνίδι. 

Τα λέω τώρα που είναι αρχή και μακάρι να βγω ψεύτης στο τέλος. Οι ενδείξεις δεν είναι και οι καλύτερες και θυμίζουν έντονα την περσινή χρονιά!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...