A-sosNews

Κοινωνία"

Μύγα βρέθηκε ανέπαφη μέσα στο... έντερο 63χρονου άνδρα στις ΗΠΑ!


Μύγα βρέθηκε ανέπαφη μέσα στο έντερο 63χρονου άνδρα στις ΗΠΑ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνέβη στο Μιζούρι των ΗΠΑ και οι επιστήμονες ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν πώς βρέθηκε η μύγα στο παχύ έντερο του άνδρα και το σημαντικότερο, πώς παρέμεινε ανέπαφη στο συγκεκριμένο σημείο.

Η μύγα αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο κολονοσκόπησης και οι γιατροί δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν!

Η μύγα εντοπίστηκε στο εγκάρσιο κόλον του – το τμήμα του παχέος εντέρου που είναι παράλληλο με τον θώρακα. Ήταν ακίνητη και δεν αντέδρασε όταν οι γιατροί την άγγιξαν με το κολονοσκόπιο. Φαινόταν όμως πεντακάθαρα, αφού τα ενδοσκοπικά εργαλεία έχουν πανίσχυρη κάμερα για να εξετάζουν λεπτομερώς οι γιατροί τα εσωτερικά όργανα…

Το… μυστήριο της μύγας

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν «μυστήριο» την εμφάνιση της μύγας. Εικάζουν όμως ότι ίσως σχετίζεται με το φαγητό που είχε καταναλώσει ο 63χρονος ασθενής δύο ημέρες πριν από την εξέταση.

Το περιστατικό αυτό είναι τόσο σπάνιο, ώστε το δημοσιεύουν (μαζί με δύο φωτογραφίες της μύγας) στην ιατρική επιθεώρηση American Journal of Gastroenterology.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί από το Τμήμα Γαστρεντερολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μισούρι, ρώτησαν σχετικώς τον ασθενή τους. Εκείνος του διαβεβαίωσε ότι τις 24 ώρες πριν από την εξέταση είχε μείνει νηστικός. Έπινε μόνο πολλά υγρά και έπαιρνε καθαρτικά, για να αδειάσει καλά το έντερό του.

Ωστόσο δύο ημέρες νωρίτερα είχε φάει για βραδινό πίτσα και μαρούλι σαλάτα. Μολονότι δεν είδε να υπάρχει κάποια μύγα, οι γιατροί εικάζουν ότι αυτή ενδεχομένως βρισκόταν στη σαλάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...