A-sosNews

Κοινωνία"

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 86-78: Εφτασε δυο φορές στη πηγή και νερό δεν ήπιε!


Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 86-78: Ήττα παρά την αντίδραση στο φινάλε από τους Πειραιώτες στη Euroleague

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 86-78 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την 20η αγωνιστική της Euroleague, αφού η αντίδρασή του στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει το αρνητικό αποτέλεσμα στη Βαρκελώνη.

Με κακό ξεκίνημα και στα δύο ημίχρονα, ο Ολυμπιακός επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να ξεφύγει με +12 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και παρότι “μάζεψε” στη συνέχεια τη διαφορά και στους 3 πόντους, λύγισε στο φινάλε από τους Καταλανούς, παρότι η διαφορά αρχικά ήταν στους 15 πόντους! Επνιξε με απίστευτη άμυνα τους γηπεδούχους, όμως στο κρίσιμο σημείο έμεινε από... σκοράρισμα! Οι 3 πόντοι της διαφοράς δεν έσβησαν παρά τα σουτ των Πίτερς και Κάαναν, 4 φορές! Οι Καταλανοί σκόραραν τρίποντο με φάουλ και όλα χάθηκαν!

Μετά από ένα σερί τεσσάρων νικών, οι Πειραιώτες έχασαν την ευκαιρία για νέο… άλμα στην κατάταξη και “έπεσαν” στο 11-9, ενώ η ομάδα του Γκριμάο “ανέβηκε” στο 14-6 και “έπιασε” τη Βίρτους Μπολόνια στη δεύτερη θέση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...