A-sosNews

Κοινωνία"

"Οι Ψεκασμένοι" σας περιμένουν κάθε μέρα στη γραμμή και είναι ΕΤΟΙΜΟΙ για όλους και για όλα! Συντονιστείτε στον ART FM στους 90,6

 


Οι "Ψεκασμένοι" Σταύρος Βρανάς και Ελενα Σολωμού περιμένουν, το γνωστό πρωινό τετράωρο τους αμέτρητους φίλους της αγαπημένης εκπομπής στη φιλόξενη συχνότητα του ART 90,6 για να συνεχίσουν τις καθημερινές αποκαλυπτικές εκπομπές τους, την γνωστή ώρα από τις 07.00-11.00 κάθε μέρα!

ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ δεν πρόκειται να μας εμποδίσουν (ούτε καν η ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΑ) να μεταφέρουμε στον αέρα του σταθμού μας ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ μοναδική ΑΠΟΨΗ για όσα συμβαίνουν! Πάρτε για να μιλήσουμε για τους γάβρους, τις βαζέλες, τα χανούμια, τα σκουλήκια και τα μπαόκια. Πάρτε να μας πείτε για τους Κασσελάκηδες και τους... Φουρτουνάκηδες. Δώστε στίγμα εκεί που μόνο εμείς μπορούμε να σας εντοπίσουμε! Πάρτε και πείτε μας πόσα είναι τελικά τα... φύλλα και τα φύλα και τα φίλα που ζουν ανάμεσά μας, παρέα με τα... Νεφελίμ που μας περιβάλλουν!


Συντονιστείτε και πάρτε μέρος ζωντανά, όπως το συνηθίζετε εδώ και τρία χρόνια, στην αγαπημένη σας εκπομπή και συζητείστε με το δίδυμο των εκφωνητών για όλα τα θέματα που σας απασχολούν στο 211 4231 272! Παράλληλα ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν και δεν αποκαλύπτονται από κανένα μέσο, με τον τρόπο που μόνο ο Σταύρος και η Ελενα ξέρουν! Ακούστε όλων των ειδών τις μουσικές, από ρεμπέτικα και λαϊκά, μέχρι ροκιές, μάο-μάο και κλασική μουσική! 

Ακούστε ειδήσεις την στιγμή που βγαίνουν στον αέρα, καταγγελίες για θέματα που δεν αποκαλύπτει κανείς, χαλαρώστε με ανέκδοτα, συνταγές που δεν δοκιμάσατε ποτέ και το βασικότερο όλων: Ακούστε όσα δεν πρόκειται ακούσετε ποτέ και από κανένα συστημικό μέσο ενημέρωσης. Κάθε μέρα "Ψεκασμένοι" Σταύρος Βρανάς και Ελενα Σολωμού! 

Κάθε μέρα και κάθε στιγμή διαδικτυακά στο A-sosnews.com!

Κάθε ώρα και στιγμή στο κανάλι μας στο you tube (@oiRsekasmenoi

Κάθε πρωί στον ARTFM από τις 07.00-11.00

Ψάξτε και βρείτε την Ελενα Σολωμού στο Facebook

Στείλτε θέματα και καταγγελίες που ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

ΠΑΡΤΕ τηλέφωνο και βγείτε στην εκπομπή μας που αυτόματα γίνεται και δική σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...