A-sosNews

Κοινωνία"

Το μυστικό της επιτυχίας των Αγγελοπουλαίων και οι άχρηστοι που διέλυσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο

 


5 Ιανουαρίου 2024

Χάζευα τον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού με την Μονακό, που ήταν παιχνίδι σκέτο θρίλερ και το οποίο κατέληξε σε σπουδαία νίκη της ελληνικής ομάδας και πραγματικά, για πολλοστή φορά χάρηκα με το θέαμα που πρόσφερε η... εξέδρα. Πολιτισμός, αθλητισμός χαρά για τα παιδάκια, τις πανέμορφες μανούλες τους, μπαμπάδες με τους γιους, φανατικούς στην εξέδρα γεμάτους πάθος αλλά χωρίς εμετικά συνθήματα, ένα πραγματικό αθλητικό γεγονός!

Αναρωτιέμαι, γιατί κανένας μα κανένας της κυβέρνησης, όχι μόνο της σημερινής, δεν πήγε να ρωτήσει τους Αγγελοπουλαίους, πως κατάφεραν να φτιάξουν αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα. Ποιο ήταν το μυστικό τους και γιατί κανείς δεν προσπάθησε ποτέ να κάνει κάτι ανάλογο και στο ποδόσφαιρό μας!

Θα μου πείτε πως στο παρελθόν υπήρξαν και δύσκολες στιγμές, με επεισόδια και καπνογόνα, όμως κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι κακοί φίλαθλοι απομονώθηκαν και απομακρύνθηκαν. 

Θες γιατί τα χρήματα, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι μεγάλοι αστέρες που έρχονται και παίζουν, θες γιατί υπάρχει ακόμη η αγαπημένη εθνική ομάδα, το μπάσκετ δείχνει το δρόμο που δυστυχώς στο ποδόσφαιρο κανείς δεν θέλει να δει.

Ισως, αν τους κόψει κάποιος το... νερό να μαραθούν τα πράσα, όπως έλεγε η παροιμία και να βάλουν μυαλό. Ισως αν επιβληθούν ποινές στους συνδέσμους φιλάθλων και στους αρχηγούς να μαζευτεί η κατάσταση. 

Οπως και νάχει είναι άδικο για τόσα εκατομμύρια φιλάθλων να γίνονται αγώνες σε κλειστά γήπεδα. Τουλάχιστον ας παραδειγματιστούμε από την Κύπρο μας που έχει καταφέρει να μαζέψει όλα τα κακοποιά στοιχεία και να φιλοξενεί στα γήπεδά της αγώνες με οπαδούς και των δύο ομάδων. Ούτε καν αυτό δεν μπορούν να πετύχουν όλοι αυτοί οι άχρηστοι που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις σπουδαίες, ιστορικά και διαλυμένες στις μέρες μας ομάδες!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ (ART FM 90,6 κάθε μέρα 07.00-11.00)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...