A-sosNews

Κοινωνία"

Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος βλέπει τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη και το μυαλό του πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο


Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Φίλιππος βλέπει τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη κι το μυαλό του πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο

Τι θα δούμε στη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» στα επεισόδια που θα προβληθούν την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 21:00.

Η Ειρήνη ανακοινώνει στη Θεοδώρα ότι θέλει να δώσει μία ευκαιρία στον Παρασκευά κι ότι θα συνεχίσει τη σχέση της μαζί του.

Η Ιουλία ξεκαθαρίζει στην Αμαλία ότι ο Ισίδωρος δεν υποχωρεί στους εκβιασμούς, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί για μία ακόμη φορά να πείσει τον Φίλιππο να υποχωρήσει ώστε να μη διαλυθεί ο γάμος του με τη Βασιλική.

Ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν σύσκεψη με τον Τζον Μακρίδη και αποφασίζουν τους όρους και το πλάνο της συνεργασίας τους. 

Ο Φίλιππος βλέπει στον δρόμο τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη κι αμέσως το μυαλό του πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο. Ο Στάθης απαγορεύει στην Ιουλία να πάει στην Κηφισιά και να μείνει μόνη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...