A-sosNews

Κοινωνία"

Στο τέλος όλα θα γίνουν, όπως θέλουν να τα κάνουν για να γίνουν! Χαλαρώστε και απολαύστε!

 


Μου έλεγε ένας φίλος που πήρε στην εκπομπή στις αρχές της εβδομάδας, ότι δεν χρειάζεται να... τσιτώνω και να χαλάω τη διάθεσή μου, καθώς αυτή τη στιγμή οι επιλογές είναι Μητσοτάκης ή Κασσελάκης!

Του είπα το ένα το άλλο, το... παρ-άλλο αλλά εκείνος τον χαβά του. Μητσοτάκης-Κασσελάκης μου λέει! Τι δεν καταλαβαίνεις. Μη γίνεσαι γραφικός. Αυτό είναι, πάρτο ή τουμπεκί!

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις στη συνέντευξη του Μητσοτάκη στην Κρατική, κατάλαβα τι έλεγε ο φίλος και 'γω ο δόλιος δεν καταλάβαινα ή δεν ήθελα να καταλάβω!

Στο τέλος, για όσους δεν καταλαβαίνουν, ο Κασσελάκης μπροστά σε αυτά που θα συμβούν, γιατί να το ξέρετε ότι στο τέλος θα συμβούν, θα φαντάζει ως σωτήρας!

Εκεί θα καταλήξουμε, όσοι επιμένουμε να θεωρούμε ότι μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι.

Και τώρα, μπορείτε όλοι σας να πάτε σε ένα ελαιοτριβείο και να αγοράσετε φτηνό τενεκέ λάδι, μόλις 180 ευρώ! Ούτως ή άλλως όσα παιδιά ήταν να κάνετε τα κάνατε! Αφήστε να πάρει και κανένα ομόφυλο ζευγαράκι με το... νόμο! Λες και τόσα χρόνια δεν τα έπαιρναν. Από τόσα παραθύρια των... νόμων μπαινόβγαιναν και όσοι κατακρίνουν σήμερα τους διάφορους "κράχτες" της ιδιαιτερότητας, ήταν εκείνοι που τους έδιναν ακροαματικότητα και γέμιζαν τα θέατρα για να τους χαζέψουν. "κοίτα μωρέ πόσο ωραία τα λέει" δεν λέγατε; Επιστρέφω σε λίγες ώρες, ρίψατε σημείωμα, που έλεγαν οι... υδραυλικοί της γειτονιάς!

Θυμάστε τι έλεγαν στη δεκαετία του '80 για τον γείτονα που θέλεις να αποφύγεις; Αν δεν μπορείς να τον αποφύγεις, κέρασέ τον από το γλυκό που δίνεις στη θεία της γυναίκας σου και άμα την ξαναδείς σφύρα μου κλέφτικα!


ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ 

(ART FM 90,6 κάθε μέρα 07.00-11.00 ο Σταύρος Βρανάς παρέα με την Ελενα Σολωμού, σας ακούνε, μας ακούνε και... κράζουμε παρέα τους πάντες στην εκπομπή των Ψεκασμένων)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...